Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Ovaj farmer već je dobro poznat javnosti, sudjelovao je u Supertalentu, a okušao se i u glumi

Foto: Instagram screenshot
1/7
03.06.2021.
u 11:22

Kandidata 14. sezone emisije 'Ljubav je na selu' Damira Topleka gledatelji su već mogli upoznati u drugim showovima.

Čakovčanin Damir Toplek (45) farmer je nove 14. sezone emisije 'Ljubav je na selu', a mnogim gledateljima već je poznato lice s malih ekrana. Sudjelovao je i u drugim showovima, a okušao se i kao glumac. Vječni mladić, kako sebe opisuje, u showu želi pronaći ženu, a volio bi se ostvariti i kao otac.

„Želim da buduća odabranica bude jednostavna, srdačna, spontana i simpatična“, kaže ovaj inženjer strojarstva koji sebe opisuje kao pozitivnu i jednostavnu osobu. Dodaje da je sportski tip koji obožava izlaske, partijanje do jutra i karaoke te da je stalno u pokretu, a iz takta ga mogu izbaciti samo laži i prevare.

Zbog svoje ljubavi prema karaokama, Toplek se 2011. natjecao u 'Supertalentu'. Nastupio je s prijateljicom Valerijom Kolić koju je upoznao preko Facebooka, a duo je nosio naziv 'Red carpet duo'. Pjevali su i plesali uz splet pjesama, a neke od njih su 'Ja sam vlak' i 'Supermen'. Žiri nije bio zadivljen. Dobili su čak dva crvena gumba, a jedina članica žirija koja nije htjela zaustaviti njihov nastup, Nina Badrić, im je samo poručila da nema komentara. Ispali su nakon audicija.

Ovaj se farmer okušao i u glumi, a svoje umijeće pokazao je u dramskoj seriji 'Krv nije voda', gdje uglavnom uloge imaju amateri.

Toplek je poznat i gledateljima pete sezone showa 'Farma' koja se prikazivala 2016. godine, a tada se u show prijavio s tadašnjom djevojkom, hostesom Larom Đunđuš i njezinom sestrom Sarom. Glavnu nagradu željeli su potrošiti na vraćanje kredita, kupnju stana i automobila, putovanja i pse iz azila, no pobjeda u showu im nije pošla za rukom. Par je bio u vezi tri godine, a prekinuli su pola godine nakon izlaska iz 'Farme'. „Ona je bila puno mlađa od mene, čak 19 godina. Ja sam i malo otkačen pa je možda i to smetalo“, rekao je Toplek za bivšu djevojku koju je upoznao u zajedničkom društvu.

Farmeru je najdulja veza, a ujedno i prva, trajala čak 13 godina. „Ta djevojka je bila moja srodna duša, ali nas je, nažalost, razdvojio život. No ne gubim nadu, već se sad želim istinski zaljubiti i skrasiti, a jednog bih dana volio postati i otac“, priznao je sudionik showa kojem mnogi, kako tvrdi, govore da izgleda mlađe nego što je.

Inače, Toplek živi s roditeljima u Ivanovcu kraj Čakovca i pomaže im u brizi oko kuće i dvorišta. Svoju je spavaću sobu ukrasio u afričkom stilu, a dnevna soba mu je za partijanje. Pokazao je i kako vozi Audi TT te djevojke pozvao da mu šalju pisma i dođu na imanje od 1000 kvadrata.

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije