Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavi 30. rođendan

Ova preslatka djevojčica danas je jedna od najljepših Hrvatica: 'Krećem u novi krug oko sunca'

Instagram
07.06.2023.
u 15:00

Franka Batelić danas slavi 31. rođendan, a svoje je pratitelje na Instagramu raznježila fotografijom iz djetinjstva

Pjevačica Franka Batelić, koju smo donedavno gledali i u ulozi članice žirija u showu 'Ples sa zvijezdama', danas slavi svoj 31. rođendan, a svoj je dan na Instagramu obilježila uz fotografiju iz djetinjstva. 

"S kojim zubom više ali jednakom strasti prema hrani, zahvalna na svemu čemu me život uči i svemu što mi nosi - krećem u novi krug oko sunca. Hvala svima na lijepim željama za ročkas! Volim vas!", napisala je Batelić u opisu preslatke fotografije ispod koje su se odmah počele nizati čestitke na njezin račun. "Sretan ti blizančice", poručila joj je glazbenica Nika Turković u komentarima, a čestitkama se pridružila i glumica Petra Kurtela. "Sretan", napisala je glumica uz emotikon srca. 

Čini se da su se Franki posložile sve zvijezde i na privatnom i na poslovnom planu. Uživa u skladnom braku s bivšim nogometašem Vedranom Ćorlukom s kojim ima sina i kćer, a ruže joj cvatu i kada je posao u pitanju. Nedavno je izbacila i vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda Frankly good koji je odmah zaludio Hrvatice. 

VEZANI ČLANCI:

Radi se o liniji koja se sastoji od 12 proizvoda, a kreirana je s ciljem da podsjeti na važnost održavanja jednostavnih, ali zdravih navika u svakodnevnom životu.Frankly good proizvodi namijenjeni su svakoj osobi koja se želi osjećati lijepo iznutra i izvana te potaknuti iskrene emocije, one koje dolaze kada smo zadovoljni sobom. - Sve je počelo prije tri godine, baš na imanju moje none u Istri, kada smo snimali jednu kampanju. Moj vizažist mi je neprestano popravljao ruž koji mi se stalno skidao. To je bio trenutak kada sam poželjela postojaniji ruž koji ima njegujuće sastojke. I odatle je sve krenulo! Želim ponuditi proizvode koji će biti potpora urođenoj ljepoti svakog pojedinca, jer vjerujem kako je zdrav način života ključ istinske ljepote. I sigurna sam da, prije svega, svi mi na licu prvo vidimo zadovoljstvo, sreću i iskrene emocije. Željela bih da Franky good okupi habulous zajednicu koja će prihvatiti i dijeliti te vrijednosti - rekla je  Franka uoči lansiranja svog kozmetičkog brenda.

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije