Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepe vijesti

Borna Kotromanić je postala baka: Zaljubljena sam u bebu i svakako ću je razmaziti

Zagreb: Predstavljanje knjige i koncert Željka Bebeka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
07.06.2023.
u 12:17

Prinovu je prije dva tjedna dobio Bornin sin Luka koji je dječaku također dao ime Luka koje pripada i njegovom ocu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine te su u braku postali roditelji sinovima

Borna Kotromanić (51) otkrila je velike novosti u njezinoj obitelji i ne skriva koliko je sretna zbog toga. Naime, njezin sin je nedavno postao otac i Borna je presretna što je odsada baka. - Osjećam se sjajno, zaljubljena sam u bebu. No što se tiče ostalih informacija, to moram prepustiti mami i tati da ih iznesu. Što se mene tiče, ja bih s vama podijelila sve detalje, ali ovako mogu podijeliti samo one koji se mene tiču. Ali ja sam presretna. Ja sam prvenstveno mama, baka i žena, a sve ostalo je u drugom planu. I svakako ću razmaziti bebu - rekla je Borna za 24 sata.  

Prinovu je prije dva tjedna dobio Bornin sin Luka koji je dječaku također dao ime Luka koje pripada i njegovom ocu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine te su u braku postali roditelji sinovima. Maleni je također dobio ime Luka koje pripada i njegovom ocu Luki Rajiću s kojim je Borna bila u braku od 1996. do 2004. godine. Bivši par ima trojicu sinova; Luku, Bornu i Frana. 

VEZANI ČLANCI

- Moj bivši suprug bio je i ostao ekstremno velik radnik koji je cijeli život posvetio poslu. I sigurno da sam u tom prostoru ja kao žena bila na drugom ili trećem mjestu jer on za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas i većinu svog vremena bez životne partnerice. I danas mu je fokus samo na poslu pa je to njegov život. Posao je njegova beba, a on je za to platio enormnu cijenu odrekavši se puno toga u životu. Svi uspješni ljudi kao što su i Bill Gates i Warren Buffett plaćaju cijenu svog uspjeha - ispričala je Borna prošle godine za Story odgovarajući na pitanje o suprugu. Tom je prilikom istaknula i kako su njihovi sinovi zahvalni na tome što im je bilo omogućeno da žive i školuju se u inozemstvu te su sada dio očeva sustava. 

- Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun - rekla je Borna u tom intervjuu.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije