Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna sudbina

Marija Šerifović sve moli za pomoć: Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta

Beograd: Snimanje emisije Zvezde granda u tv studiju Grand televizije
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/7
07.06.2023.
u 13:40

Ako bilo tko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt, napisala je pjevačica u svojoj objavi na Instagramu

Marija Šerifović na svom je Instagramu uputila molbu svojim obožavateljima da pomognu jednom mladom glazbeniku iz Bosne i Hercegovine koji nema gdje živjeti. - Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Ako bilo tko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I MAŠNU - napisala je Marija i ostavila poveznicu na YouTube gdje je objavljen razgovor s mladim glazbenikom Mustafom Hrustićem. 

- Ulični pjevač Mustafa Hrustić iz Zenice pjeva od svoje sedme godine. Danas je punoljetan i od svoga pjevanja ne može plaćati stanarinu i hraniti se. Jutros smo ga snimili u šatoru pod mostom na zeničkoj petlji. Nije mogao plaćati stanarinu pa je dobio otkaz, odnosno iseljenje. U šatoru Mustafa živi već šest dana a najgore je što ne vidi "svjetlo na kraju tunela". Odnosno ne zna kako će zaraditi novac da zakupi jednu sobicu i osigura sebi hranu za život. Mustafa nema roditelje a ni rodbinu. Sada bi mu bilo najbolje pronaći bilo kakav stalni posao da može zaraditi za život jer od pjesme se više ne može živjeti bez obzira na talenat. Svi koji žele pomoći Mustafu mogu ga kontaktirati na mobitel broj +387 62 363 562 - napisao je u objavi na YouTubeu Srećko Stipović koji je ovaj video i stavio na YouTube. U videu je Mustafa ispričao svoju priču i otkrio kako je završio u improviziranom šatoru ispod mosta. 

VEZANI ČLANCI

- Bio sam u najmu i istekao mi je najam, jedan čovjek mi je pomogao i uplatio najam do lipnja, a ja više nisam mogao to plaćati. Ružno vrijeme me je zeznulo i nisam mogao pjevati na ulici. Nemam rodbine ni prijatelja da mi pomogne, nemam ni oca ni majke ni nikog svoga. Od sedme godine sam sasvim sam i stalno živim na ulici. Posao sam tražio i obećaju mi ga, pa mi se više ne javljaju jer vide Roma i ne žele me primiti. - ispričao je u video Mustafa. Rekao je kako ga često zamjenjuju i s migrantima i policija ga zato često zaustavlja. Ispod mosta u improviziranom šatoru spava već sedam dana i kaže da ga nitko nije uznemiravao i jedna žena mu je dala deku i jastuk i donijela mu je sendvič i nešto novaca. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
14:07 07.06.2023.

Nek dojde vu HR delat na baušteli - soma eura je minimalna plaća za pomoćog radnika !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije