Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila

Šarena haljina s čipkom i mašnom, bijele tenisice... Kakav modni promašaj!

Foto: PA/Pixsell
1/3
31.08.2017.
u 15:18

Kaley Cuoco odjenula je haljinu šarenog uzorka koja na sebi ima i čipku i sve je upotpunila bijelim tenisicama koje su dodatno pogoršale cijelu kombinaciju

Glumica Kaley Cuoco sve je iznenadila haljinom koju  je odjenula za jedan događaj na kojem se pojavila jučer.

Zvijezda serije "Teorija velikog praska" često se hvali kako je jogom dovela svoju liniju do savršenstva, a jučer je nosila haljinu koja ne pristaje njenoj figuri i k tome je čisti modni promašaj.

Foto: PA/Pixsell

Šarena haljina koja ima čipku i mašnu i neravnog je kroja i izgleda kao da ju je glumica sama sašila nije najbolji odabir i iznenađuje jer Kaley inače ima puno bolji modni ukus. 

Cijeli outfit upotpunila je bijelim tenisicama koje nisu popravile ovaj modni promašaj. 

Komentara 2

BE
beitsche
15:37 31.08.2017.

Haljina je frula.Ali je ona lijepa zena

KA
katimalo
21:34 31.08.2017.

ko stvorena za KOLINDU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije