Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruveyda Öksuz

Mlada turska zvijezda: želja mi je otputovati u svemir

Ruveyeda oksuz
Foto: Pastel Film/Fox/Nova TV
1/3
19.08.2017.
u 08:32

Mlada Turkinja s vremenom je promijenila kriterije te na istanbulskom Sveučilištu upisala astronomiju i znanost o svemiru.

Dok su brojne njezine kolegice već u djetinjstvu maštale o tome da postanu glumice, 23-godišnja Ruveyda Öksuz željela je postati pedijatrica ili estetska kirurginja.

Ni jedno ni drugo nije joj se ostvarilo. Naime, mlada Turkinja s vremenom je promijenila kriterije te na istanbulskom Sveučilištu upisala astronomiju i znanost o svemiru.

- Željela sam posjedovati jednu drugačiju kulturu. I matematika i fizika, odnosno prirodne znanosti, uvijek su mi dobro išle. Stoga sam odabrala upravo to zanimanje, a i zato što bih voljela otputovati u svemir - priznaje lijepa glumica koju publika trenutačno ima prilike gledati u dramskoj seriji “Neželjena snaha” u ulozi mlade nadarene pijanistice Nagme.

Želja talentirane turske zvijezde bila je i predstavljati svoju zemlju na izboru za Miss svijeta.

- Najmlađa sam kći u obitelji i odgajana sam kao princeza. Imam još dvije starije sestre. Uvijek su mi govorili: “Jao, kako si lijepa! Jao, kako si slatka!” Ohrabrile su me lijepe riječi ljudi iz moje okoline i odlučila sam sudjelovati u natjecanju - objašnjava.

Nije joj dugo trebalo da se prijavi i 2013. godine ponese titulu Miss Turske, no umalo je napustila natjecanje.
- U kampu je bilo veoma stresno. Tempo je bio ubitačan. Svaki dan ispunili su nam obvezama čak 12 sati - vježbanje koreografije, učenje poziranja pred fotoobjektivima, razna snimanja... I tako mjesec dana. U početku sam bila puna nade, no negdje na sredini puta uhvatilo me beznađe. Željela sam napustiti kamp, otići kući, odustati od svega. No nešto mi je govorilo da trebam ostati, da mogu ostvariti dobar plasman. Došao je dan natjecanja, proglasili su prve četiri djevojke, veselila sam se što nisam  četvrta, bila sam sretna i kad nisam bila treća, kad ni za drugu nisu pročitali moje ime, rekla sam: “Bože, pa tko je još ostao?” Kad su me proglasili pobjednicom, bila sam izvan sebe od sreće - prepričava doživljaje s natjecanja u Turskoj. 

Izbor za Miss Turske odigrao je presudnu ulogu u njezinu životu; nakon ponesene lente lakše je zakoračila u svijet glume.

- Za mene natjecanje ljepote nije bilo sredstvo nego cilj. Najveći mi je san bio otići u bilo koje mjesto na svijetu predstavljati svoju zemlju. Poslije su htjeli vidjeti kako glumim. Odjednom sam se zatekla u tom poslu. Budući da sam ga jako zavoljela, nisam ga htjela napustiti - otkriva.

I privatno ovoj ljepotici cvjetaju ruže. Osim što obožava vrijeme provoditi s obitelji i sestrama, Ruveyda je u sretnoj dugogodišnjoj vezi s pop pjevačem Gökhanom Keserom, ljubavnim partnerom u “Neželjenoj snahi”, u kojoj glumi Ejdara. 

- U ozbiljnoj smo vezi, ali za brak je još prerano. Jako smo sretni i ne žuri nam se - govori zaljubljena glumica.

- Gökhan i ja karakterno smo vrlo slični, zapravo isti. Oboje smo tihi i mirni, ne volimo lutati. Više smo za sjedenje kod kuće nego izlazak - objašnjava i dodaje da ljubomora među njima ne postoji, no priznaje da joj laska kada netko pohvali njezina muškarca.

- To je osjećaj ponosa. Nema osobe koja ga je upoznala a da ga nije zavoljela - zaključuje.

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
18:46 19.08.2017.

sretno ljepoto

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
10:16 19.08.2017.

Pa kaj cekas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije