Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi život u Americi

Otokar Levaj: Jedan viski je dobar za nastup i za seks, ali 13 viskija nikako

Foto: HRT screenshot
1/6
07.07.2019.
u 17:40

Sa suprugom Dunjom svaki dan ide u teretanu, a život na Floridi naučio ga je na velike vrućine pa se zato sada sasvim dobro nosi s takvim vrućinama i u Hrvatskoj.

Glumac Otokar Levaj iza sebe ima bogatu i uspješnu karijeru u kojoj su upisane brojne kazališne, filmske te uloge u serijama.

Njegova adresa je  već neko vrijeme na Floridi, gdje je otišao zbog ljubavi, a kakav je život u Americi, zašto je potpisao predbračni ugovor i kako se odrekao  alkohola i cigareta ispričao je Aleksandru Stankoviću u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2". 

Sa suprugom Dunjom svaki dan ide u teretanu, a život na Floridi naučio ga je na velike vrućine pa se zato sada sasvim dobro nosi s takvim  vrućinama i u Hrvatskoj. Kada se preselio u Ameriku upisao je školu stranih jezika i to u dobi od 73 godine, a objasnio je zašto je potpisao predbračni ugovor.

- Bračni ugovor potpisali smo zbog djece. Ne želim da Dunjine odrasle kćeri misle da sam im došao nešto uzeti - objasnio je Levaj. Pričao je o glumi i svojim ulogama i rekao kako su Mustafa Nadarević, Rade Šerbedžija i Pero Kvrgić bolji glumci od njega i toga je uvijek bio svjestan.

-  To je kao i u nogometu, ne mogu svi biti Modrić niti svi zabijati golove. Netko treba i trčati te dodavati loptu - kaže Levaj. Priznao je da je posezao za čašicom i da je zbog toga imao samokritičke eskapade i prisjetio se kako ga je bivša pokojna žena i snimila dok je govorio: Ja neću, ja nisam i ja ne mogu biti glumac.

- Jedan viski je dobar za scenski nastup i za seks, ali tri viskija ne, a 13 nikako. Ja sam od alkohola i cigareta konačno odustao prije 20 godina - priznao je glumac. 

Komentara 7

DU
Deleted user
20:08 07.07.2019.

Kad je već morao naučiti engleski na određenog stupnja mogao je isto učiniti i sa hrvatskim jezikom.....

Avatar transdanubier
transdanubier
18:04 07.07.2019.

koja je potreba bila za ovakvim gostom? čovjek više ne živi i ne snima gotovo ništa u hrvatskoj, u americi radi povremeno kao biljetar u kazalištu, ne zna engleski... ah, da lijeve je orijentacije pa je zato aci zanimljiv! istini za volju, živio sam preko 40 godina u inozemstvu i za njega sam danas prvi put čuo! jer, nikad nisam gledao nikakve domaće serije niti partizanske filmove!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:19 07.07.2019.

U Floridi, ne na. Florida je savezna drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije