Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rocker u gostovanju

Goran Bare: 'Ja sam bio budala i vjerovao političarima'

Foto: screenshot
1/5
19.05.2019.
u 15:03

U 783. epizodi emisije 'Nedjeljom u 2' gostovao je rock velikan Goran Bare.

Ove nedjelje preko puta Aleksandra Stankovića u studiju emisije 'Nedjeljom u 2' nalazi Goran Bare i razgovaraju o svemu; reperu Vojku V, glazbi u politici i politici u glazbi, Europskoj uniji.

Na pitanje o Vojku V, konkretno o njegovom mnogobrojnom osvajanju Porina, Bare je ravnodušan.

- Nažalost, ništa nisam čuo od njega - odgovorio je Goran Stankoviću kad ga je pitao da prokomentirao Vojka. Nakon što mu je Stanković spomenuo neke hitove  poput 'Ne može' i Kako to', Bare i dalje nije dao do znanja da prepoznaje opus splitskog glazbenika, ali je podržao njegov rad.

- Mlad si, rokaj! - poručio mu je.

Stanković se dotaknuo i nastupanja tijekom političkih kampanja 2000-ih.

- S političarima se uopće ne treba družiti, što se mene tiče. Ali ja sam bio budala pa sam vjerovao. Ne samo ja, nego puno mojih kolega, glumaca recimo - rekao je roker i pokušao objasniti zašto je to činio.

- Vidio si i sam kako je bilo 90-ih, mada ovdje ne smiješ komentirati kao novinar. Ja nisam htio živjeti u takvoj zemlji pa sam mislio: 'Ajde napravit ćemo nešto. Krenut će sto posto. Međutim, ništa - na kraju je ustvrdio Stankoviću Bare.

- Koliko ja vidim, naši političari ne razumiju kako trebaju komunicirati s Europskom Unijom. Ne znaju biti lukaviji od njih. Imamo te ljude tamo, pa nek izvuku novce iz tih fondova. Ja ne osjećam kao da smo u Europskoj Uniji - kritizirao je Bare.

- Vojko je jednom prilikom rekao da nema tih novaca zbog kojih bi nastupao u političkoj kampanji - rekao mu je Stanković.

- Bravo Vojko, tako treba! - afirmirao ga je Bare i poručio da je to pametno jer se ne treba 'igrati s njima'.

Pogledajte kako naši kritičari komentiraju Eurosong u videu ispod ili u galeriji na vrhu članka.

Ključne riječi

Komentara 36

PR
prsutsir
16:11 19.05.2019.

Iskreniji od ijednog politčara,svoj uvijek i zauvijek.

ME
medvedgrad
15:21 19.05.2019.

Vrijeme da nakon 15 godina vrijedjanja Hrvata, sad emisiju u prime terminu dati voditelju na nacionalnoj televiziji koji to vise nece raditi.

Avatar Niškorist
Niškorist
17:05 19.05.2019.

Bare govori istinu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije