Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne čudi

Otkriveno zašto se Meghan Markle rastala od prvog supruga

Foto: pixsell
1/4
17.05.2019.
u 07:00

Novi dokumentarni film "Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood" o vojvotkinji od Sussexa, otkrio je brojne detalje iz njezinog života prije nego što je upoznala princa Harryja.

Dokumentarni film "Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood" otkriva nove detalje o Meghaninom životu. 

Naime, 2011. godine Meghan se udala za producenta Trevora Engelsona nakon 5 godina veze. Par se razveo 2013. godine, a poznato je da je Meghan vjenčani prsten poslala Trevoru poštom. Kao razlog razvoda naveli su nepomirljive razlike, a u dokumentarcu na Channel 5 bliski suradnici otkrili su što je zaista presudilo.

Kraljevska dopisnica Ashley Pierson u dokumentarcu tvrdi da je glumačka karijera Meghan Markle upravo ono što je razdvojilo par.

- Bili su zajedno sedam godina, a dvije u braku. Problem s brakom bio je udaljenost. Čim su se vjenčali, ona je dobila ulogu u seriji "Suits" i bila je u Torontu, a on u Los Angelesu. Ta veza jednostavno nije potrajala - objasnila je Ashley.

Podsjetimo, Trevor Engelson se oženio samo nekoliko dana nakon što je Meghan dobila sina Archieja s princom Harryjem. U bračnu luku uplovio je s nutricionisticom i milijarderkom Tracey Kurland s kojom se zaručio dva tjedna nakon kraljevskog vjenčanja 2018.

Pogledajte kraljevsku bebu Archieja!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:01 17.05.2019.

Večernji, hvala na iscrpnoj informaciji! Ja sam se zavjetovao da neću šišat obrve dok ne saznam pravu istinu o "princezinom prvom pokušaju". Sad mogu k Meštru da me malo oštuca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije