Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bro je zaboravio

Ne pati! Bivši muž Meghan Markle oženio milijarderku

Foto: Instagram
1/4
14.05.2019.
u 09:30

Samo nekoliko dana nakon rođenja kraljevske bebe, prvi suprug Meghan Markle Trevor Engelson (42) oženio je nutricionisticu Tracey Kurland (31).

Svadbena zvona zazvonila su i za bivšeg muža Vojvotkinje od Sussexa producenta Trevora Engelsona nakon godinu dana veze s nutricionisticom i bogatom nasljednicom Tracey Kurland.

Protekli vikend zaljubljeni par izgovorio je sudbonosno 'da', a slike vjenčanja osvanule su na Instagramu njihovih uzvanika. Skupa svadba održala se u Kaliforniji, a zanimljivo je kako su se Trevor i Tracey vjenčali gotovo godinu dana nakon Meghan i Harryja, koji su u braku od 19. svibnja prošle godine.

Podsjetimo, Meghan Markle i Trevor Engelson bili su šest godina u vezi, a vjenčali su se 2011. godine na Jamajki. U 2013. godini odlučili su se razvesti zbog nepomirljivih razlika, a Meghan je Trevoru poštom poslala skupi prsten.

Ovo je novi član kraljevske obitelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije