Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrtoglave cifre

Otkriveno koliko Kim Kardashian zarađuje po jednoj objavi

Foto: PA/Pixsell
1/3
05.05.2019.
u 13:38

U tužbi protiv brenda Misguided koju je podigla Kim Kardashian, u priloženim dokumentima otkrila je zanimljive cifre svojih objava na Instagramu.

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardashian u nedavnoj tužbi koju je uputila američkom brendu Misguided, jer su kako kaže, koristili njezinu fotografiju da bi prodali svoje proizvode, otkrila je nepoznate informacije.

Naime, u dokumentima koje je predala uz tužbu stoji da najpoznatija svjetska starleta po jednoj Instagram objavi zarađuje 300.000 do 500.000 dolara odnosno od oko 2 milijuna kuna pa sve do 3,3 milijuna kuna.

Kim od spomenutog brenda traži 5 milijuna dolara odštete, tvrdi TMZ. U dokumentima tvrdi i da često odbija suradnje s brendovima čije ime ne želi uz svoje. U trenutnoj tužbi tvrdi kako je njezino ime pretrpjelo veliku štetu zbog povezanosti s Misguidedom.

TMZ-u su neki izvori potvrdili da je Kim čak navela i premale cifre tj. da ona može po objavi dobiti i do milijun dolara.

Evo koje Hrvatice preferiraju prirodan look.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije