Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide očevim stopama

Preokret u životu reality zvijezde: Ovo je njezina nova karijera i jako je ponosna

Foto: PA/Pixsell
1/4
11.04.2019.
u 21:16

Kim Kardashian je u intervjuu za časopis Vogue otkrila je kako je nedavno počela raditi kao pripravnica u jednoj odvjetničkoj firmi u San Franciscu, a četiri godine nakon toga bi trebala položiti pravosudni  ispit.

Nakon što je uspjela s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom dogovoriti da se smanji kazna doživotnog zatvora Alice Marie Johnson, koja ju je služila zbog posjedovanja droge, Kim Kardashian je odlučila da želi postati odvjetnica.

U intervjuu za časopis Vogue otkrila je kako je nedavno počela raditi kao pripravnica u jednoj odvjetničkoj firmi u San Franciscu, a četiri godine nakon toga bi trebala položiti pravosudni  ispit. 

Ova 38-godišnjakinja rekla je da je da je osjetila poziv nakon što se uključila u stvaranje zakona 'FIRST STEP Act', koji bi trebao reformirati američko kazneno pravo.

- Nisam  nikada mislila ću imati veze sa stvaranjem zakona i da će ti zakoni proći - objasnila je Kardashian i dodala: - To je za mene bila prekretnica.

Kim ne želi studirati pravo već planira postati odvjetnica po kalifornijskom programu "čitanje zakona" koji omogućava pristup pravosudnom ispitu kroz rigorozno učenje, ali i rad kao pripravnik u odvjetničkom uredu.

Tim potezom Kim će krenuti stopama svog oca Roberta Kardashiana, koji je javnosti postao poznat kao odvjetnik O.J. Simpsona, optuženog za ubojstvo supruge Nicole Brown.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

   

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije