Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava se nastavlja

Evo koga ćemo sve gledati u novoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

tlzp
Foto: Facebook
1/7
10.07.2015.
u 11:46

Na Novoj TV uskoro počinje druga sezona najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj. Produkcija showa najavljuje još zabavniju sezonu s vrhunskim zabavljačima.

Nakon izuzetno uspješne prve sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je pobjedu odnio Mario Petreković produkcija Nove TV spremna je za drugu sezonu popularnog showa.

Na službenoj Facebook stranici showa objavljen je popis sudionika u čijim ćemo transformacijama uskoro uživati. Oni su redom: Ivan Šarić, Dušan Bućan, Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Maja Šuput, Ivana Marić i Renata Sabljak

U showu će sudjelovati i Mario Petreković koji je svojim nastupima u prvoj sezoni oduševio gledatelje, ali i svoje konkurente u showu. 

Žiri će u novoj sezoni biti u nešto promijenjenom izdanju. Gorana Navojca, koji zbog angažmana u seriji Horvatovi napušta show, trebao bi zamijeniti Branko Đurić Đuro. Sandra Bagarić i dalje bi trebala ostati u žiriju, no za sada još uvijek nema službene potvrde.

Iz Nove TV najavljuju još zabavniju sezonu s vrhunskim zabavljačima. I nova sezona ima plemenit karakter pa će tako natjecatelji svakom svojom pobjedom osigurati novčane donacije za one kojima je pomoć potrebna.

Prošle sezone svaku epizodu popularnog showa pratilo je u prosjeku više od milijun gledatelja, a dokaz popularnosti je i Večernjakova ruža koja je showu dodijeljena u kategoriji televizijska emisija godine.

>>Ova lica zvuče nam poznato! Kreće nova sezona showa Nove TV

>>TLZP: Ruža ide u naš mali ured pokraj studija tako da cijela ekipa vidi što su zaslužili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije