Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anastasiia mazur

Fanovi showa uzrujani su jer nije prošla u finale Supertalenta, a ovako je iznenadila žiri: Bilo je bolno gledati

Foto: Nova TV
1/6
22.11.2021.
u 10:10

Najimpresivniji dio točke bio je kada je Anastasiia popravila frizuru nožnim prstima, te će taj potez dugo ostati u sjećanju svih koji su gledali show.

Kontorzionistica Anastasiia Mazur (30) iz Ukrajine nije uspjela plasirati se u finale, ali je svojim nastupom oduševila i žiri, ali i gledatelje koji od jučer ne prestaju pisati kao im je žao što je više neće gledati u ovoj sezoni Supertalenta. Najimpresivniji dio točke bio je kada je Anastasiia popravila frizuru nožnim prstima, te će taj potez dugo ostati u sjećanju svih koji su gledali show. 

"Bila sam iznenađena reakcijama žirija poslije audicijskog nastupa i sretna. Živim za ovaj ples, sretnija sam, otvorenija, razmišljam na taj način da u svakoj situaciji u životu moramo biti snažni, uživati u životu. Nadam se da ću se žiriju svidjeti još i više nego zadnji put", kazala je prije nastupa kontorzionistica. 

Za vrijeme nastupa odmah je reagirao Igor Mešin

"Ovo je čak bilo malo bolno gledati, ali neka sam ja napokon u životu vidio da si žena nogom popravi frizuru" kazao je. 

"Da, taj moment, na stranu sve što je žena izvela, ali kad je ona ležerno s nožnim prstima otfikarila rep… Nema te riječi kojom ja mogu opisati svoje oduševljenje i divljenje, fenomenalno, top, ludilo", rekla je Maja Šuput i nastavila:

"Da mi je samo jedan pokret da mogu. Ja ne mogu ni špagu napraviti".

 

Javio se i Janko Popović Volarić kojem je nevjerojatna lakoća kojom kontorzionistica izvodi pokrete.

"Najnevjerojatnije od svega je ta lakoća kojom ti to radiš, tebi je to prirodno i nije ti muka, nevjerojatno", komentirao je. 
Mazur je dodala i da se za nastup pripremala čak dva mjeseca, a inače vježba i do tri sata dnevno. Trenutačno živi u Francuskoj, a kao mala gledala je cirkuske nastupe kojima se divila te je maštala o takvoj karijeri. 

Kada je imala 15 godina, krenula je u Cirkusku općinsku akademiju u Kijevu. Tamo je provela četiri godine te je nakon toga počela raditi diljem svijeta. Nitko iz njezine obitelji ne bavi se cirkuskim zanimanjem, ali svi je podržavaju

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Komentara 2

MK
MKinkognito60
12:03 22.11.2021.

Ovaj put su zaista liječili neke svoje komplekse i frustracije. Ja sam očekivao talente i kad vidim iz priče kako je netko već profesionalac i izvodi točku kao talent malo mi je neugodno jer znam kako binu koristi za reklamu. Moj zaključak je kako su ili podlegli sponzorima jer to je komercijalna televizija ili su liječili svoje komplexe i frustracije. Barem jednom stvarnom talentu su napravili veliku štetu.

Avatar root
root
10:18 22.11.2021.

Janoš ne zna 2. proste rečenice složiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije