Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon rođenja unuke

Otac Meghan Markle očajan zbog odnosa s vojvodama: Ne znam zašto mi ovo rade, nisam učinio ništa strašno loše

Foto: Profimedia
1/9
16.06.2021.
u 07:00

Iako Harry i Meghan nemaju s njim nikakav kontakt, te je Thomas zadnji put svoju kći vidio prije vjenčanja s Harryjem, on ne odustaje od želje da o svojim problemima i razmišljanjima otvoreno govori u medijima.

Dok cijeli svijet očekuje kakva će biti situacija u kraljevskoj obitelji nakon rođenja malene Lilibet, najglasniji o svojoj unuci je ipak Thomas Markle.

Iako Harry i Meghan nemaju s njim nikakav kontakt, te je Thomas zadnji put svoju kći vidio prije vjenčanja s Harryjem, on ne odustaje od želje da o svojim problemima i razmišljanjima otvoreno govori u medijima. Markle je tako rekao da je Oprah iskoristila Harryja, koji je kako tvrdi u oslabljenom stanju.

"Mislim da ih koristi za izgradnju svojih novih emisija. Mislim da ona iskorištava vrlo oslabljenog čovjeka i tjera ga da govori stvari koje jednostavno ne biste smjeli govoriti na televiziji" kazao je Thomas u jednom intervjuu. Dodao je i da je vijest o rođenju svoje unuke Lilibet Diane čuo na radiju.

"Ne znam zašto mi ovo rade, nisam učinio ništa strašno loše. Samo želim odgovor. Meghan me potpuno ignorira, a Harry sad ignorira svog oca. To je jako hladno. Ništa od ovoga nema smisla. Mislim da ne postoji problem koji se ne može riješiti razgovorom. Već sam se ispričao i rekao da mi je žao, nikada se neću prestati nadati da će se situacija popraviti" rekao je Thomas.

Naime, Meghan i njezin otac su u nategnutim odnosima otkad je on britanskim medijima pokazao pismo koje mu je ona pisala rukom, o tome kako joj je slomio srce, uz to u intervjuu kod Oprah je rekla da ju je užasno povrijedilo i to što je Thomas pozvao paparazze prije vjenčanja, a onda i lagao da to nije učinio.

Iako su vojvode od Sussexa u lošim odnosima s gotovo svim članovima obitelji, jedna osoba uvijek je na njihovoj strani. Riječ je o Meghaninoj majci Doriji Ragland. Doria je bila s parom i kada su preselili u Ameriku s prvom bebom, te je čuvala Archieja, a sada je odlučila pomoći i s Lilibet. Doria nikada ne komunicira s medijima u uvijek je na strani svoje kćeri, a kako tvrde izvor bliski situaciji, Harry ju obožava i prema njoj osjeća veliko poštovanje.  

VIDEO Policija se oglasila oko provale u Severinin stan: "Dvojica nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage počinila su razbojništvo nad 66-godišnjakinjom"

Komentara 1

LI
liliZG
11:57 16.06.2021.

čovjek stalno lamaće jezikom i komunicira sa medijima i onda se čudi što ovo dvoje ne žele imati s njim posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije