Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh do suza

Objavljen je video koji otkriva što je HRT-ov voditelj radio dok se pripremao za uključenje na Eurosong

Foto: Screenshot
1/6
15.06.2021.
u 19:04

Video je objavljen na Facebook stranici Eurosong.hr-a i dobro je nasmijao njihove pratitelje.

U finalu Eurosonga glasove iz Hrvatske publici je u javljanju uživo predstavio HRT-ov voditelj Ivan Dorian Molnar. Dok je čekao svoj red za javljanje prikazan je kratak presjek nastupa svih finalista, a Ivan Dorian zaplesao je na ritmove pjesma iz finala a na neke ja i zapjevao.

Video je objavljen na Facebook stranici Eurosong.hr-a i dobro je nasmijao njihove pratitelje. Ivana uz njegovog kolegu Roberta Ferlina, trenutno gledamo u emisiji EUROPEO u kojoj zajedno s nogometnim ekspertima Robertom Prosinečkim, Tomislavom Ivkovićem, Igorom Cvitanovićem, Antonom Samovojskom i Marijem Carevićem analizira sve utakmice ovogodišnjeg europskog prvenstva u nogometu. Ivan je prije tri godine osvojio i Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine.

- Ovakve nagrade definitivno daju vjetar u leđa za daljnji rad. Motiviraju me da nastavim raditi te da se razvijam na svim područjima. HRT mi omogućava sve to jer je spoj radija, televizije i mnogih drugih različitih područja. Tamo se osjećam najbolje i presretan sam što sam tamo - rekao nam je tada Ivan.

 

Ključne riječi

Komentara 3

PE
PetiElement
21:25 15.06.2021.

Lik je odličan! 😂🤣

MT
mtintilinic
23:24 15.06.2021.

Svaka nacionalna tv izgleda ima svog Dori(j)ana (Molnar, Klarić, Elezović) i svima je zajednička jedna stvar...

Avatar Slalom
Slalom
20:26 15.06.2021.

Zašto se neslikaju ispred fontana, zašto uvijek ispred HTV-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije