Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljutit je

Otac Marija Mandića iz 'Života na vagi' ne prestaje s rafalom: 'Misliš da si faca'

Foto: Facebook/Instagram
1/3
28.03.2019.
u 14:12

Novi obračun na društvenim mrežama između bivšeg natjecatelja showa "Život na vagi" i njegova oca govore o nepomirljivim razlikama u njihovoj obitelji. Nakon jučerašnje drame, otac ga opet proziva.

Prošlog vikenda bilo je očito da se bivši natjecatelji showa "Život na vagi"' Nina Martina Korbar (25) i Mario Mandić (26) ne mogu kloniti jedno drugoga prilikom otvaranja salona Lucije Šarić (24).

Čini se kako nekim članovima Marijeve obitelji to zbilja ne odgovara, a komentari njegova oca Petra Mandića na društvenim mrežama prozivaju dvojac.

– Bravo sine, zato si jučer žicao brata da ti čuva djecu, a mene 50 kuna za gorivo i 20 kuna za kavu – napisao je njegov otac u komentaru ispod slike na kojoj su Mario i Nina Martina. Čini se kako su sada procurile i nove poruke u kojima piše kako je Mario ''sve poslove napustio'' i misli da je ''sada faca''.

Podsjetimo, Nina Martina Korbar i Mario Mandić upoznali su se u showu ''Život na Vagi'', gdje je Mario tvrdio da su mu supruga i djeca jedino svjetlo u životu. Međutim, kada se počelo šuškati o njegovoj aferi s kolegicom iz showa, njegova majka bila je zgrožena.

– Što se tiče njih dvoje, Nine i Marija, oni su zajedno – rekla je za 24 sata prije mjesec dana kada je Marijeva supruga Kristina izgubila strpljenje zbog njihova bliskog odnosa i u ljutnji poručila Nini Martini da joj želi ugodno nedjeljno popodne s njezinim mužem. Poslije je rekla da je to napisala iz ljutnje.

Marijevi roditelji više ne žele komentirati njihov odnos. – Nemojte mi zamjeriti, ali ne želim o njima ništa raspravljati – poručila je Marijeva majka Željka Mandić.

Pogledajte kako Nina Badrić komentira osvajanje Večernjakove ruže.

Komentara 1

MA
mare0801
21:30 28.03.2019.

žao mi je maloga, bio je debel i sramežljiv, sretan da se oženio uopće, a onda ga RTL uvjeri kako je faca, kako je "komad" , saljeću ga balavice na "fejs",ova ga Korbar zgrabila ,jer ne mogu iz teretane "selfiji"i" držat duže pozornost javnosti, treba malo pikanterija. Saberi se mali, sve je to iluzija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije