Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vjeruje

Bivša natjecateljica 'Života na vagi': To je prijevara! Bolesno

Foto: Instagram
1/6
21.03.2019.
u 09:40

Nini Martini Korbar jedna je pratiteljica dojavila kako joj se objava na stranici 'Smarter Blog' čini sumnjivom, a onda je odlučila sama pogledati o čemu je riječ i shvatila da je netko odlučio sve objaviti, kako ona tvrdi, bez njezina dopuštenja.

Natjecateljica posljednje sezona showa ''Život na vagi'' Nina Martina Korbar (25) otkrila je kako se netko koristi njezinim imenom u svrhu internetske prijevare!

Foto: imdb

Podsjetimo, u showu je uspjela skinuti čak 60 kilograma, njezina popularnost je rasla, a time i broj pratitelja na društvenim mrežama, gdje je odlučila početi dijeliti savjete o prehrani i vježbanju. U emisiju je stigla s čak 124 kilograma, a rekla je da ju je motiviralo ''nezadovoljstvo izgledom i način na koji se to reflektiralo na kvalitetu njezina života''.

Međutim, neugodno iznenađenje uslijedilo je kad je vidjela da se na Facebook stranici ''Smarter Blog'' koriste njezinom fotografijom nudeći plan prehrane i mršavljenja. Nini Martini jedna je pratiteljica dojavila kako joj se to čini sumnjivim, a onda je odlučila sama pogledati o čemu je riječ i shvatila da je netko je odlučio sve objaviti, kako ona tvrdi, bez njezina dopuštenja.

Foto: imdb

"Ja sam Nina Martina Korbar, u početku sam težila 115, a danas sam lakša za 42 kilograma. Ovo postignuće sam dokumentirala i na portalu www.rtl.hr. Za detaljne upute kako sam to postigla, ispuni podatke i poslat ću ti smjernice za potpuno zadovoljstvo", pisalo je na navedenoj stranici.

Martina je u kratkom roku sve demantirala na Instagramu i objasnila kako je objava lažna te zamolila pratitelje da ne nasjedaju na to i da ne ostavljaju svoje podatke kako se od njih traži na spomenutoj stranici.

Foto: Instagram/Screenshot

Facebook profil stranice na kojoj je bila lažna objava uskoro je obrisao istu, nakon apela Nine Martine.

Pogledajte što nam je Ljubo Bebić rekao o svojoj prošlosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije