Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražila utjehu u hrani

Otac ju je tukao, a suprug joj je umro na prvu godišnjicu braka

Foto: RTL
1/4
05.11.2019.
u 10:18

Ova 36-godišnjakinja progovorila je o tome kako joj nije bilo lako u životu, zbog čega je utjehu tražila u hrani. Naime, otac alkoholičar ju je tukao.

Lidija Tomić iz Karlovca kaže da se prijavila u 'Život na vagi' jer je htjela neku promjenu u životu. Ova 36-godišnjakinja progovorila je o tome kako joj nije bilo lako u životu, zbog čega je utjehu tražila u hrani. Naime, otac alkoholičar ju je tukao.

- Život s mojim ocem zapravo je bio samo moj izbor, što je nakon razvoda braka moja majka teško prihvatila. No imala sam dovoljno godina da bih sama odlučila gdje želim ostati jer sam bila jako vezana za baku i nisam je željela napustiti bez obzira na posljedice“, rekla je Lidija za RTL.

Utjehu i mirnu luku pronašla je u suprugu, no on je preminuo na njihovu prvu godišnjicu braka. Kako je ispričala u jednoj epizodi, umro je od uboda stršeljna.

- Suprug i dalje ostaje moja najveća snaga iako, nažalost, više nije prisutan - kazala je Lidija.

Lidija je isto tako rekla da je cijeli život jela nezdravo, a u hrani je uživala bez obzira na to je li bila tužna i sretna. 

- Obožavala sam jesti, najviše navečer pred TV-om, i to razne grickalice i slatko - tvrdi Lidija,

U showu joj je cilj doći do 90-ak kilograma.

- Možda i ispod toga, a kad izađem, pomalo nastaviti gubiti kilograme - dodaje Karlovčanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije