Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ PRVOGA ČINA

Osvojite ulaznice za BSH Medvedgrad „The end“

BSH Medvedgrad
Foto: Promo
1/6
04.06.2018.
u 14:45

BSH, koji se održava već niz godina, osvojio je krovove, muzeje, atrije, tvrđave... Ovogodišnji BSH party održat će se na Medvedgradu 9. lipnja u sklopu Zagreb Sunset Sessions programa, koji je ove godine već bio na krovu Muzeja suvremene umjetnosti i u teniskoj areni na Šalati.

Posljednjih se godina sve više govori o BSH partyjima, koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu te ju podignuli na novu, europsku razinu. Zabave na neuobičajenim lokacijama, danju ili noću, pokazale su se kao dobitna formula za novi koncept koji je prepoznala i vrlo dobro prihvatila kako domaća tako i publika iz regije i inozemstva.

Srednjovjekovnu utvrdu uskoro očekuje rekonstrukcija, što znači da će ove godine biti posljednje izdanje ovoga spektakla za koji se svake godine traži ulaznica više. Jer BSH party proteklih je godina izazivao nezapamćen interes te bi bio rasprodan danima unaprijed, zbog čega je i osvojio nagradu Ambasador za koncept godine.

Od svih lokacija Medvedgrad je ipak srcu najdraži jer oduvijek su se najbolje zabave održavale u dvorcima i na tvrđavama. A Medvedgrad će opet, četvrti put, obasjati Zagreb i probuditi duhove zidina.

Foto: Promo

Ovaj zadnji party nosi ime The End, a najbolje nas čeka na samom kraju: četiri pozornice opremljene vrhunskim audio-vizualnim sustavima i više od 20 DJ-eva za sve glazbene ukuse. Odabrani izvođači predstavljaju sam vrh hrvatske elektroničke scene. Među njima se ističu: Marina Karamarko, Tom Bug, Kosta Radman, Yakka, Matroda i Aldo Morro.

Prijevoz do Medvedgrada, kao i svake godine, uključen je u cijenu ulaznice, busevi će voziti s Mihaljevca do utvrde i natrag tijekom trajanja eventa.

Još jedna posebnost BSH organizacije jest da su u pet godina djelovanja promovirali domaće autore i performere te pokazali da za rasprodane evente i uspješan koncept nisu potrebna razvikana imena, već kvalitetan, predan i uporan rad. Iako to nije uobičajeno, s pravom bi BSH partyji mogli nositi oznaku izvorno hrvatsko.

Ulaznice nabavite putem entrio.hr sustava OVDJE

Za više informacija posjetite Facebook stranicu

Još samo ovaj put!

Foto: Promo

P. S.
Nakon zadnjeg Medvedgrada BSH priča se širi dalje zahvaljujući programima Adria Sunset Sessions, koji će imati svoju premijeru na Trsatu 21. srpnja.

Vecernji.hr ovom je prigodom osigurao 2 x 2 ulaznice za ovu noć vrhunske zabave! Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i dvije osobe s najkreativnijim odgovorom osvojit će po dvije ulaznice!

Nagradni natječaj traje do četvrtka 7. lipnja 2018. godine u 10 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Andrea Novak, Zagreb
Ivan Kraljević, Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije