Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požurite!

Osvojite ulaznice za koncert Bryana Adamsa

23.10.2017.
u 17:24

Večernji list daruje svojim čitateljima 2x2 ulaznice za koncert velikog kanadskog rokera

Obožavate Bryana Adamsa i često se uhvatite da pjevušite njegove hitove? Ako se ubrajate među njegove poklonike, tada vam donosimo pravu poslasticu!

Ne sumnjamo kako već znate da će veliki kanadski roker 9. studenog 2017. nastupiti u zagrebačkoj Areni, ali znate li da Večernji list u povodu toga poklanja 2x2 ulaznice sretnicima koji prvi točno odgovore na naše
nagradno pitanje?!

Bryan Adams može se pohvaliti karijerom dugom čak 35 godina, tijekom koje nas je oduševljavao hitovima poput »Everything I do«, »Have you ever really loved a woman«, »Run to you«, »Please forgive me« i drugima. Dobitnik je mnogih nagrada, a redovito je i među nominiranima za najprestižnije glazbene nagrade. Na pozornici je iskren i daje sve od sebe pa publika još dugo pamti njegove energične nastupe! Na ovoj turneji promovira svoj najnoviji album!

Kako biste osvojili 2 ulaznice za njegov koncert u Zagrebu, potrebno je točno odgovoriti na pitanje:

Kako se zove najnoviji album Bryana Adamsa?

Svoj odgovor šaljite na marketing@vecernji.net pod nazivom Bryan Adams. Tko najbrže točno odgovori na nagradno pitanje, dobit će dvije ulaznice za nezaboravnu večer ovog velikoga glazbenika. Požurite jer među sretnicima će biti samo dvoje najbržih čitatelja!

Sretni dobitnici su:

Marko Pipunić
Vladimir Rakoš

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije