Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavodnik

Bryan Adams vara trudnu djevojku Aliciju Grimaldi?

bryan adams
pixsell
22.03.2011.
u 07:31

Glazbenik koji čeka dijete se svojom 31-godišnjom asistenticom već je dvije godine u vezi s direktoricom marketinga Antoniom Harrison

Kad su svi pomislili kako se veliki ljubitelj žena, poznati glazbenik Bryan Adams, napokon skrasio uz onu pravu, pojavio se netko tko tvrdi suprotno. Naime, nakon što je na svjetlo dana izašla vijest kako pjevač čeka dijete sa svojom asistenticom, 31-godišnjom Alicijom Grimaldi, koja bi trebala roditi u svibnju, Adamsovi prijatelji ostali su u šoku jer se glazbenik već dvije godine zabavlja sa 35-godišnjom Antoniom Harrison.

Adams i Harrison nisu se previše pojavljivali u javnosti zajedno, no njima bliske osobe znale su da su u vezi. Nerijetko su mogli biti viđeni u restoranu "La Famiglia" koji se nalazi u blizini Bryanove kuće.

Otac trudne Alicije Grimaldi izjavio je kako su svi jako sretni zbog njene trudnoće no ne želi komentirati hoće li se njegova kći i slavni glazbenik vjenčati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije