Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Marija Šekerija?

Osvojila je i Martinu Tomčić: 'Nemam tremu, došla sam pokazati ono što znam'

Foto: Nova TV
1/7
21.10.2019.
u 07:00

Publiku i žiri je potpuno oduševila pjevačica Marija Šekerija. Nastupila je s pjesmom "11" Marije Šerifović, a pohvalu je dobila čak i od najstrožeg člana žirija Martine Tomičić.

U sinoćnjoj epizodi "Supertalenta "nije nedostajalo iznenađenja! Naime, na pozornici su se pojavili breakdanceri iz Zagreba, Kristijan Mihalić i Kristijan Skokić, koji su u showu nastupali prije 10 godina i došli do finala.

No publiku i žiri je potpuno oduševila pjevačica Marija Šekerija. Nastupila je s pjesmom "11" Marije Šerifović, a pohvalu je dobila čak i od najstrožeg člana žirija Martine Tomičić.

Potraga za boljim životom

- Ovakvo smo nešto čekali, a tko čeka, taj i dočeka! Baš jedan jako okrugli, topli, moćan vokal koji može pjevati, ja vjerujem, zbilja sve - uskliknula je operna diva. Janko Popović Volarić rekao je da je Marijin nastup bio apsolutno genijalan, dok je Maja Šuput Tatarinov komentirala kako isprva nije znala je li 'potpuno luda ili genijalna pjevačica'.

Maja je ubrzo shvatila da je riječ ovom potonjem, a Marija nam je rekla da je očekivala dobre rezultate i da se ne srami pokazati svoj talent. Zavirivši na njezin Instagram profil, otkrili smo da je stvarno tako, Šekerija objavljuje videe na kojima u potpuno opuštenom izdanju - pjeva.  Nije joj ovo prvi javni nastup, u Vinkovcima je plesala folklor i pjevala u zboru.

 

 

- Tako je i počelo moje razvijanje i usavršavanje glasa uz pomoć mog prijatelja Ante Miljanića, koji još uvijek vodi taj zbor. Na "Supertalent", kaže, prijavila se iz zafrkancije. Djevojka kojoj je Marija Šerifović najveći pjevački uzor tvrdi da uopće nije imala tremu.
- Kod mene nema treme upravo zato što sam došla pokazati ono što znam raditi. A da ne znam pjevati, ne bih ni došla pokušavati nešto što ne znam - rekla je odlučno. Inače Marija je rodom iz Vinkovaca, no otišla je u München u potrazi za boljim životom.
- Četvrti razred srednje škole bio je presudan za moju odluku. Htjela sam se školovati, ali jednostavno sam vidjela u svojoj okolini među najdražim mi Vinkovčanima da nije bitno školovanje, i da ljudi završe i dva faksa, ali ostanu kući sjediti čekajući posao i živeći na leđima svojih roditelja. To mi se nije svidjelo i zbog toga sam odlučila nakon srednje škole otići u Njemačku. Međutim, razmišljam o povratku jer sva blaga svijeta ništa ne vrijede ako nisi ispunjen i sretan, ako tvoja obitelj nije tu - kaže Marija, koja se zaposlila u pekarnici, no kaže da tamo više neće raditi.

Čeka onog pravog

- Htjela bih nešto završiti ovdje, ili u Vinkovcima ako se vratim u skorije vrijeme... Razmišljala sam da se školujem za medicinsku sestru. Razmišljala sam i o radu u banci, a uz to bih gradila pjevačku karijeru - kaže ova 21-godišnjakinja koja najviše podrške ima od obitelji, a među njima ističe brata Marka.

- On zna da je zvijezda rođena, tako barem kaže - smije se Marija. Iz Hrvatske joj obitelj, uz prijatelje, najviše nedostaju.
- Baka i djed su već stari i nemoćni pa mi teško pada što ne provodim vrijeme s njima. Otkrila nam je i da se u Njemačkoj nije zaljubila, nema dečka, čeka onoga pravog.

- Ne bih htjela imati nešto samo onako - kaže Šekerija. O albumu još nije razmišljala, ali zna da bi to bilo nešto energično. 
Talentirana 21-godišnjakinja kaže da voli slušati i pjevati sve glazbene žanrove, a od pjevača najviše voli Dinu Merlina, Mariju Šerifović i Jacquesa Houdeka. *

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:44 21.10.2019.

Ček nije mi jasno jeli ovo Živoot na vagi ili Voice? Trend u zadnje vrijeme super pjevam i imam višak kila .....Voice na vagi...

ZA
Zagy154
11:39 21.10.2019.

Ako su DREAM TEAM BABE dobile zlatni gumb ona ih je trebala dobiti 5 i drito u finale

MA
Majk100
22:09 15.12.2019.

Majko draga sta je ova iz zivota na vagi umisljena. A u pekari je sve pojela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije