Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima 73 godine

Osvanula nova fotka glumice iz 'Isijavnja' koja se povukla iz javnosti prije 20 godina, njena priča je stvarno tužna

Film "The Shining" 1980.
Foto: Cinema Legacy Collection/The Hollywood Archive
1/6
16.10.2022.
u 21:00

Shelley Duvall je razvila težak pshički poremećaj i povukla se iz javnosti te rijetko napušta svoj dom. Najnovija fotografija nekad iznimno talentorane glumice osvanula je na društvenim mrežama, a objavila ju je jedna njena obožavateljica.

Proslavila se ulogama u filmovima "Isijavanje" i "Popaj", a danas 73-godišnjoj glumici Shelley Duvall od tog uspjeha i novca koje je zaradila nije ostalo ništa. Glumica je razvila težak pshički poremećaj  i povukla se iz javnosti te rijetko napušta svoj dom. Najnovija fotografija nekad iznimno talentorane glumice osvanula je na društvenim mrežama, a objavila ju je jedna njena obožavateljica.

Fotografiju možete pogledati OVDJE

Shelley je zbog bolesti je potpuno prestala brinuti o svom izgledu, a čini se da joj problem stvara i higijena.

Prije nekoliko godina, kada se glumica, koja se zbog maltretiranja redatelja Stanleyja Kubricka povukla iz Hollywooda, a kasnije razvila i težak psihički poremećaj, pojavila u showu Dr. Phil poznatog televizijskog voditelja Phila McGrawa, mnogi su Philu zamjerili ponašanje prema njoj, posebice jer je prije nego što je stigla na intervju pokazan isječak za koji su gledatelji mislili da nije bio dovoljno osjetljiv prema njezinoj mentalnoj bolesti. Naime, u njemu je rekla da je voljela Robina Williamsa i da je uvjerena da je on još uvijek živ te da misli da je metamorfan i mijenja oblike.

Glumica je 1980. godine u filmu Isijavanje tumačila Wendy, suprugu Jacka Torrancea kojeg je utjelovio Jack Nicholson
Često  je pričala o tome kako joj je snimanje filma s Kubrickom bilo teško, te da redatelj nije imao milosti prema glumcima koje je tjerao da scene ponavljaju nebrojeno mnogo puta. 

"Sve sam morala ponavljati barem 35 puta. Trčanje, plakanje i nošenje dječaka postalo mi je teško u jednom trenutku. I tako je bilo od prve probe tijekom cijelog snimanja. Teško je to" kazala je i dodala da je smtrala d je bio okrutan prema noj kako bi dobio željeni performans od svojih glumaca, ali pogotovo od nje. 

Nakon tog filma radila je i na drugim projektima, a najpoznatiji od njih je Popaj, u kojem je glumila uz Robina Williamsa. Od 2002. ipak nije ostvarila niti jednu ulogu, a napustila je Kaliforniju i nastavila je život u Texasu.  

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije