Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidjeli ga na krovu

Ostao bez nasljedstva pa demolirao vilu preminulog pjevača vrijednu 41 mil. kn

Fadi Fawaz
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/3
26.07.2019.
u 09:00

– Policijski službenici nisu našli muškarca na krovu nego u kući koja je bila demolirana. Zbog toga su u pomoć pozvani i vatrogasci – kazali su iz londonske policije nakon što je Fawaz odveden u pritvor,

Fadi Fawaz, partner preminule pop-zvijezde Georgea Michaela, uhićen je nakon što je demolirao njegovu vilu u Londonu vrijednu 41 milijun kuna. Policiju su pozvali susjedi nakon što su ga vidjeli na krovu.

– Policijski službenici nisu našli muškarca na krovu nego u kući koja je bila demolirana. Zbog toga su u pomoć pozvani i vatrogasci – kazali su iz londonske policije nakon što je Fawaz odveden u pritvor.

 Inače, Fadi u toj vili živi posljednje tri godine, nakon smrti glazbene zvijezde. Od nasljedstava vrijednog 600 milijuna kuna nije dobio ništa.

Ključne riječi

Komentara 18

YI
yoca iz amsterdama
09:12 26.07.2019.

Baš sam bio uvjeren da su likovi, koji se šiju u debelo crijevo, baš nježni... Kad ono.....mauna....pa to su divljaci i siledžije.

SA
sargu123
09:18 26.07.2019.

He he, džabe mu je davao. I primao!

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:11 26.07.2019.

Kada ti padne zadnji par na tiketu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije