Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERAZJAŠNJENE OKOLNOSTI

Partner George Michaela priznao kako je u vrijeme njegove smrti spavao u automobilu i tvrdi: Nije se htio ubiti! Hakiran sam!

George Michael
Foto: Instagram
1/3
02.01.2017.
u 22:18

Nedavno je na svom Twitter profilu napisao kako se George nebrojeno puta pokušao ubit

Fadi Fawaz, 43-godišnji partner pokojnog legendarnog Georga Michaela, medijima je otkrio kako je u vrijeme pjevačeve smrti spavao u svom automobilu.

Osim te, Fawaz sablažnjava bizarnim izjavama zbog kojeg se mnogi obožavatelji, kao i javnost, pitaju što se zapravo dogodilo, piše Daily Mail.

Nedavno je na svom Twitter profilu napisao kako se George nebrojeno puta pokušao ubiti, ali i da su se voljeli, provodeći vrijeme zajedno 24 sata dnevno.

 

I should be able to share my beautiful moments with the man I love regardless... x

A photo posted by Fadi Fawaz (@fadi_fawaz) on

Tweetovi su se pojavili nakon što je policija objavila kako kreće u istragu, jer iako je potvrđeno da je George Michael umro od zatajenja srca, sumnjaju kako bi u pitanju mogla biti i droga.

Sada, Fawaz tvrdi kako je netko hakirao njegov profil.

- Šokiran sam i nije mi jasno što se događa s Twitterom. Moj profil je netko hakirao i ugasio. Iskreno rečeno, sve mi je to malo zastrašujuće jer nisam ja pisao te objave. Probudio sam se u 11 i 30 i vidio sve na vijestima, ali neću uopće brinuti o tome - napisao je Fawaz.

Također, pojavio se i jedan od fanova koji se navodno sprijateljio sa zvijezdom, a koji je rekao kako je Michael bio nevjerojatno usamljen i činilo mu se kako nešto nedostaje u njegovom životu.

>> Ljubavnik Georgea Michaela: Nekoliko puta se pokušao ubiti

Ključne riječi

Komentara 1

SU
sunce12345
14:02 26.07.2019.

Kada život prokockaš ostaješ sam....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije