Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata glumica

Oskarovka koja obožava botoks: 'Da, koristim ga dosta često i ne sramim se toga'

Foto: PA/Pixsell
1/3
03.03.2024.
u 22:30

Glumica Olivia Colman priznala je svima da je velika ljubiteljica botoksa i zaglađenog izgleda lica.

Poznata engleska glumica Olivia Colman priznala je da je velika ljubiteljica botoksa, a na što je većinom dobila čak i pozitivne reakcije. Takve su reakcije, kako navode neki mediji, čista potvrda na činjenicu da mnogi danas koriste estetske zahvate, ali to ne žele priznati. "Oslobađajuće priznanje", "Obožavam je", samo su neki od komentara korisnika na društvenim mrežama. Postavljeno joj je i pitanje koliko je puta koristila botox, a ona, koja je ove godine navršila pedeset godina odgovorila je kako je riječ o popriličnom broju zahvata. 

Ako se prisjetimo, Olivia Colman dobitnica je Oscara za ulogu u "Miljenici", ondje je glumila kraljicu, a potom je u Netflixovoj seriji "Kruna" dočarala formativne godine pokojne britanske kraljice Elizabete II. 

Podsjetimo, Olivia koja je dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu, godinama je radila kao čistačica i tajnica kako bi skrpala kraj s krajem. Za malo da se i prestala baviti glumom zato što se nije uspjela probiti na scenu. Coleman je već osvojila dva Zlatna globusa i tri Bafte. Iskoristila je svoj pobjednički govor kako bi inspirirala druge da ne odustanu od svojih snova.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/3

- Sve djevojčice koje ovo gledaju i vježbaju svoj pobjednički govor neka znaju da je to moguće. Sve je moguće. Ja sam bila čistačica i maštala o ovom trenutku - rekla je Olivia. Glumica se kada je čula da je dobila nagradu potpuno pogubila, mucala je i plakala. Nakon toga se i ispričala glumici Glenn Close koja joj je oduvijek bila idol.

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije