Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala kako to izgleda

Nives Celzijus jednim videom nasmijala pratitelje i pokazala što je na Instagramu, a što u stvarnosti

Foto: Facebook
1/15
02.03.2024.
u 12:51

Objavila je snimku na kojoj se prvo vidi kako jede u restoranu na senzualan način, a odmah nakon pokazala je kako jede kući u svom ogrtaču i ručnikom na glavi, na malo manje senzualan način

Pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (42) proteklog se tjedna javljala na društvenim mrežama iz Švicarske i oduševila pratitelje, a sada je objavila i jednu snimku koja za nju nije tipična. Naime, objavila je snimku na kojoj se prvo vidi kako jede u restoranu na senzualan način, a odmah nakon pokazala je kako jede kući u svom ogrtaču i ručnikom na glavi, na malo manje senzualan način.

- Ne, ne pecam pažnju. Jednostavno sam tako senzualna u svim prilikama - napisala je pored snimke. 

"Volim te u svim prilikama", poručila joj je Ecija Belošević.  

Inače, prije nekoliko dana je pozirala u haljini, zakopčana do grla, a da to nije uobičajeno za nju, potvrdila je i sama popratnim statusom. 

- Koliko sam odjevena u posljednje vrijeme, netko bi mogao pomisliti da imam dečka - napisala je Celzijus uz fotku na kojoj se vidi i torba modne kuće Louis Vuitton u bež boji. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, predstavila je prošle godine i svoj glazbeni povratak s novom veselom pjesmom Migni, namigni čiji su autori Miroslav Škoro i Ivica Plivelić. Slušateljima radija Happy FM na kojemu je gostovala je otkrila kako je došlo do suradnje.

- Svidio mi se stih - ...Ja sam cura ispod Sljemena, za budale nemam vremena... Bilo je u startu mi smo pisali pjesmu baš za tebe, to čuješ naravno svaki put, pisali smo pjesmu za tebe, pisali smo ulogu za tebe, a onda shvatiš da to i nije baš tako, ali ovaj mi je stih sugerirao da je pjesma možda zaista pisana za mene...

U pripremi je i dosta autorskih stvari, osim toga snimila je duet sa Sinovima Ravnice koji još nije objavljen, a želja joj je jednog dana snimiti duet sa Severinom, koju je uoči emisije slučajno srela. - Baš dok sam se sređivala za emisiju sam u frizerskom salonu srela Severinu i komentirale smo zapravo da smo u jednakom smo sosu. Ona je pitala što ima u ljubavnom životu, rekla sam - Jooj Seve jako je loše, ona na to kaže - Sad mi je lakše, pitala sam se je li u meni problem? Ja kažem nije, u muškarcima je problem. Postoje li uopće frajeri koji ti se usude prići? -  upitao je Elvis Mehičić atraktivnu Nives. - Jooj, jooj, jooj, jako slabo i loše. 

VIDEO Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maslac
13:41 02.03.2024.

Prekrasna zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije