Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna žena

Victoria Beckham slomila stopalo i stigla sa štakama! Na reviju je došli podržati svi osim jednog sina

Foto: Profimedia
1/23
02.03.2024.
u 13:49

Victoria Beckham iako je slomila stopalo, došla je na svoju reviju sa štakama, a najveća podrška bili su joj članovi njezine obitelji.

Bivši nogometaš David Beckham snimljen je u dolasku na reviju svoje supruge Victorije Beckham na Paris Fashion Weeku prošlog petka u večernjim satima, piše Daily Mail. Ovaj 48-godišnjak napustio je hotel s 12-godišnjom kćeri Harper te sinovima 19-godišnjima Cruzom, pet godina starijim Brooklynom i 29-godišnjim Nicolom Peltzom. David, koji je šetao ruku pod ruku sa svojom kćeri, za veliku je noć odabrao je bež sako s dvorednim kopčanjem, koji je odjenuo na bijelu dolčevitu. Sin 21-godišnji Romeo nije se pridružio obitelji na reviji, nego je kako prenosi Daily Mail - ostao u Londonu nakon nedavnog razlaza s djevojkom Mijom Regan. Najmlađa Harper je krenula stilskim stopama svoje majke u crnoj maksi haljini koju je kombinirala s parom bijelih tenisica, dok se Cruz odlučio za retro odijelo na pruge, koje je nosio preko košulje i kravate s naramenicama u stilu četrdesetih.

Beckhamova snaha Nicola, kako prenose mediji podignula je temperaturu u maloj crvenoj haljini koja je završila visoko iznad koljena i bila stegnuta u struku kako bi naglasila njezinu figuru pješčanog sata, a njezin suprug Brooklyn pak je odjenuo crni sako preko bež majice, koji je kombinirao s parom širokih hlača koje su pristajale njegovom sakou. Victoria je izašla iz svog hotela u petak ujutro prije svoje prezentacije u 20 sati i nije dopustila da je štake usporavaju dok je išla do svog studija. Naime, Victoria je slomila stopalo tijekom ozljede u teretani za Valentinovo.​

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/8

Podsjetimo, prošlo su ljeto Victoria i David Beckham proveli u Lijepoj našoj, a bivša članica grupe Spice Girls na Instagramu je objavila fotografiju kojom se pozdravlja s ljetom. - Zadnji dan ljeta. Volim te Davide Beckhame, napisala je pokraj objave na kojoj pozira uz zalazak sunca na kamenom zidiću. Uz to je snimila je svog supruga Davida kako radi sklekove na istom zidiću dok je u pozadini zalazak sunca i Jadransko more.

 

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislio da neću moći sići s pozornice'

Komentara 1

EV
evoba
13:21 03.03.2024.

I koliko je to sve ukupno ptičica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije