Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPOZNAJETE LI GA?

Oscarovac je uživao snimajući novi film jer je mogao piti i jesti do iznemoglosti!

Matthew McConaughey
Foto: Promo
1/3
02.02.2017.
u 15:37

Njegov lik je pravi hedonist koji se uništava jelom i pićem, pa je i McConaughey zbog te uloge morao proći pripreme, te se udebljao.

Oscarovac Matthew McConaughey kazao je u intervjuu za Sky news, kako mu je uloga u filmu "Gold" ("Zlato"), koji ovog vikenda kreće u kino distribuciju, najdraža do sada.

U filmu snimljenom po istinitoj priči McConaughey igra lovca na zlato Kennya Wellsa, koji udružuje snage s geologom, te pokušava pronaći zlatni rudnik u Indoneziji. Njegov lik je pravi hedonist koji se uništava jelom i pićem, pa je i  McConaughey zbog te uloge morao proći pripreme, te se udebljao.

- Šest mjeseci sam živio kao nikad u životu - jeo sam i pio što sam htio i kad sam htio, te uživao u životu, bez obzira na posljedice - kazao je glumac i dodao kako mu je čak pomalo bilo žao kad je završilo snimanje.
Iako se radnja odvija u Indoneziji, većinom se snimalo na Tajlandu, koje nije baš najlakše mjesto za snimanje, dodao je glumac.

Ovisili smo o Majci Prirodi

- Ovisili smo o Majci Prirodi. Monsunske kiše počele su padati ranije, pa se drugog dana snimanja dogodilo da nam je kiša skoro odnijela cijeli set. Snimali smo ovisno o vremenu - kad je padala kiša trčali smo an set koji je bio predviđen za to, a čim bi izašlo sunce, prekidali bi snimanje i odlazili na drugi set - kazao je  McConaughey.

U jednoj sceni njegov lik mora pomaziti tigra kako bi zapečatio dogovor. Snimanje te scene ostavljeno je za zadnji dan snimanja.

- Očigledno je to napravljeno u slučaju da mi se nešto dogodi, jer je redatelj imao sve ostalo snimljeno. S tigrom je bio trener koji mi je rekao da će on biti miran, no ako me udari, on više tu ništa ne može. Nije baš da mi je to ulijevalo povjerenje, bio sam prestrašen - kazao je  McConaughey  i istaknuo kako je jako ponosan na svoj novi film.

>>Prije 22 godine bio je običan mladić, no ova audicija promijenila mu je život

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije