Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobio i zvijezdu

Matthew McConaughey proživljava najbolju godinu života

Matthew McConaughey
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/8
17.11.2014.
u 22:14

U pratnji supruge Camille i troje djece, McConaghey je ponosno pratio otkrivanje zvijezde na Hollywood Boulevardu

Matthew McConaughey proživljava jednu od najboljih godina života. Ne samo da je ove godine konačno osvojio Oscara za najbolju mušku glavnu ulogu u filmu "Dallas Buyers Club", već je dobio i vlastitu zvijezdu na Hollywoodskoj stazi slavnih.

U pratnji supruge Camille i troje djece, sinova Livingstona i Levija te kćeri Vide, McConaghey je ponosno pratio otkrivanje 2543 zvijezde na Hollywood Boulevardu.

Uz Oscar, Matthew je vlasnik i jedne od najpopularnijih uloga godine, one detektiva Rustija Cohlea u "Pravim detektivima", za koju je nagrađen na Critics' Choice Television Awardsima. Također, vrlo hvaljeni "Interstellar" Chris Nolana u glavnoj ulozi ima McConaugheya.

>>Vizualna simfonija koju 'svira' sjajna glumačka ekipa

>>Nakon osvajanja Oscara otišao kući napraviti još jedno dijete

>>U klubove je pokušavao ući pretvarajući se da je slavni oskarovac

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije