Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZOLACIJE

Ornela Vištica objavila da se izliječila od korone te otkrila kako se osjeća

Ornela Vištica
Foto: Facebook
1/8
12.04.2021.
u 13:59

"Jučer zadnji dan izolacije, danas povratak u civilizaciju. Nazad ne bih, hvala, adio corona", napisala je glumica pokraj niza fotografija na kojima s osmijehom na licu pozira u prirodi.

Mostarska glumica Ornela Vištica (31) na društvenim je mrežama objavila kako je izašla iz izolacije nakon što se zarazila koronavirusom. 

"Jučer zadnji dan izolacije, danas povratak u civilizaciju. Nazad ne bih, hvala, adio corona", napisala je glumica pokraj niza fotografija na kojima s osmijehom na licu pozira u prirodi. 

Foto: Facebook/TS Auris

Ornela je prošlog tjedna pratiteljima na Facebooku i Instagramu otkrila da se zarazila te je napisala kako se osjeća. 

"Corona, dan šesti. Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije, i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću da meni najviše pomažu čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin D, C, cink, beta-glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno.

Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno. Simptomi su se pojavili četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja... Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem da ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji – napisala je glumica kazališta Kerempuh. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:22 12.04.2021.

tko ti je rekao da je to bila corona testovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije