Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Optužen je za seksualno uznemiravanje, partner mu je umro od AIDS-a, a žene su i dalje lude za njim

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Armani brand founder Giorgio Armani walks outside the venue for his fashion show in Beijing
Foto: JASON LEE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
27.09.2021.
u 07:00

On je je predstavnik znaka Raka svoje generacije: posvećen poslu do krajnosti, lojalan sebi i talijanskim korijenima, klasičnom stilu elegancije jasnih linija kao što Talijani vole. Studij medicine odabrao je prije mode jer je želio pokazati da je pametan i da može postati ugledni liječnik, biti uspješan u zanimanju koje je vrlo cijenjeno. Kreacije Giorgia Armanija plijene pažnju svih ljubitelja mode na svijetu.

Najpoznatiji je talijanski modni kreator koji je bogatstvo i slavu stekao modom za one koji ne pitaju za cijenu – poznate svjetske zvijezde. Rođen je u talijanskom gradiću Piacenza u vrlo siromašnoj obitelji. Tipičan je predstavnik znaka Raka svoje generacije: posvećen poslu do krajnosti, lojalan sebi i talijanskim korijenima, klasičnom stilu elegancije jasnih linija kao što Talijani vole. Studij medicine odabrao je prije mode jer je želio pokazati da je pametan i da može postati ugledni liječnik, biti uspješan u zanimanju koje je vrlo cijenjeno. Osim toga uvijek ga je zanimalo zdravlje i ljudsko tijelo. Njegov podznak je Lav, pa je već kao dječak bio zamijećen u svakoj prilici. Osjećajan je i osjetljiv. Lako se povrijedi i to pamti cijeli život. Iznimno su mu jaki intuicija i instinkt. Točna zna što osoba želi, voli i kakav dojam hoće ostaviti izgledom i odjećom.

Muška odijela s njegovim potpisom uvijek su nepogrešiv odabir. Giorgio je svoju privatnost uvijek čuvao od javnosti želeći prikriti ono što nije želio dijeliti s drugima. Puno je tuđih tajni čuo i zadržao za sebe. Jednostavno je spreman na šutnju kada osjeća da je to mudrije. Na neki način manipulira ljudskom znatiželjom. Tako je vješto sa svojim suradnicima godinama manipulirao talijanskim poreznim vlastima, da bi ga oni ipak uspjeli kazniti i suspendirati iako je tada već bio veliko ime. Slike iz djetinjstva cijeli život su u njegovoj memoriji. Puno je toga prošao, a djetinjstvo mu je obilježio Drugi svjetski rat. Saturn naglašava njegovu ozbiljnost u svemu što radi, ali najviše naglašava njegovu potrebu za čvrstim partnerskim odnosom u poslu i u privatnom životu. Jako mu je stalo do partnerskih odnosa i u tome je vjeran i stabilan. Jednako toliko mu je stalo do njegovih kupaca i njihove lojalnosti, pa pomno vodi bilješke o svakom klijentu iz svijeta poznatih, celebrityja.
Upravo mu je Saturn u 1975. godini usmjerio život kada je otvorio svoju prvu modnu kuću. Zanimljivo je da se Armani izvrsno snalazi u svim ekonomskim prilikama i uvijek napreduje, pretvara krizu u priliku i širi svoj posao. On je stari lisac koji će uvijek naći način da zarađuje, a ne da se žali. Utjecaj Urana 2001. godine iskoristio je i napravio neobičnu poslovnu ekspanziju s outlet trgovinama, njih 200 u čak 33 zemlje svijeta. Možda ćete pomisliti da to njegovi direktori pametno rade, ali Armani je osobno uključen u sve važne poslovne odluke. Njegov seksualni život je zanimljiva priča. Jednako je omiljen kod žena i kod muškaraca. I sam je priznao da je biseksualan, ali su ipak poznatiji njegovi odnosi s muškarcima.

Njegov prvi poslovni i životni partner Sergio Galeoti umro je od AIDS-a. Armani je 2000. godine optužen za seksualno uznemiravanje svojega bivšeg savjetnika. Ljubavni život obilježen mu je zanosom i razočaranjem, srećom i suzama. Osim velikog bogatstva i popularnosti u svijetu i među prijateljima, Giorgio Armani je rođen pod sretnom zvijezdom koja mu poklanja dug život. Tijelo mu je bez obzira na godine vitalno, a duh mu je neuništiv. On je razumio poruke koje mu je život dao. Njegove izjave odražavaju životnu mudrost. Reklo bi se da je bio i ostao gospodin među dizajnerima.
Još ima poslovnih planova i ideja i još će neko vrijeme Armani biti prisutan prije nego što ode u drugu dimenziju. A osoba s njegovim konstelacijama ode tiho, u snu, ugodno, kraljevski, elegantno.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 2

Avatar southman
southman
09:22 27.09.2021.

Teško je uspjeti u modnoj industriji ako nisi gey. Barem na pola kao Giorgio.

Avatar Dokman
Dokman
11:42 28.09.2021.

Modna industrija je skroz naskroz u duginim bojama. Pitanje je ima li koji heteroseksualac...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije