Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Princeza Anne borit će se za očevo nasljedstvo pa makar izbio skandal

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
03.05.2021.
u 06:49

Ove godine izgubila je oca koji joj je bio podrška i s kojim se razumjela.

Jedina kći engleske kraljice Elizabete i princa Philipa, princeza Anne, rođena je u “kraljevskom” znaku Lava. “Pečat” Plutona u istom znaku jasno ukazuje na čvrstu povezanost s ocem. Ona je od rođenja bila “tatina curica”, mezimica koja je naslijedila očevu snagu, identificirala se s njime, usvojila njegov način komuniciranja, njegovu inteligenciju i njegov osebujni humor. Mjesec u Djevici čvrsto konjunktiran s Merkurom i Saturnom (u istom znaku) daje rezerviranost u odnosima, izvrsnu verbalnu snalažljivost, lucidnost, tihu ali snažnu intuiciju, sposobnost da iz sebe izvuče zalihu energije kada svi misle da je pri kraju, argumentiranu uvjerljivost, praktičnu inteligenciju i potrebu da bude korisna. Ona je lojalna obitelji i roditeljima, ali je lojalna i sebi, svojim principima i vlastitom pogledu na svijet. A svijet Anne vidi kakav on jest i prihvaća ga takvim, samo je s iskustvom postala iskreno duhovna, dostojanstveno ponizna. Iz navedene planetarne konstelacije proizlazi njezina ekološka osviještenost i potreba da nosi kvalitetnu odjeću primjerenu svojem statusu u društvu te da nekoliko puta nosi istu odjevnu kombinaciju ili, kako se to moderno kaže, reciklira modu.

Podznak u Vagi površnim poznavateljima zvijezda bio bi znak njezine neodlučnosti, ali tu je konjunkcija snažnog i superborbenog Marsa. To je kombinacija za vojnika (ona je mornarička časnica) i za sportaša. Njezina sportska karijera je izuzetak u kraljevskoj obitelji. U jahanju je pobjeđivala i osvajala medalje na turnirima i državnim prvenstvima, a vrhunac je bio 1976. kad je nastupila na Olimpijskim igrama u Atlanti. Tada su Saturn (koji nagrađuje uloženi trud i daje status) i Uran (koji individualnom sportašu daje ekstra energiju i hrabrost) bili u značajnim tranzitima i tako joj “potvrdili” sportsku vrijednost pred cijelim svijetom. Njezin život je sadržajan, pun događaja, ali nije osoba koja voli skandale. Ona je svoj privatni život čuvala od očiju javnosti, koliko je to moguće kad ste engleska princeza. Anne je jako aktivna u humanitarnom radu širom svijeta. Najviše energije i vremena te napornih, čak i opasnih putovanja posvetila je zakladi “Spasimo djecu”.

Angažirana je u 200-300 humanitarnih projekata. Takav njezin angažirani neiscrpni doprinos humanosti u 1990. godini potvrđen je nominacijom za Nobelovu nagradu. Život joj je bio ugrožen u pokušaju atentata. Njezini pratitelji ranjeni su u okršaju s atentatorom (doživotno se liječi u psihijatrijskoj ustanovi) i kasnije nagrađeni od kraljice za svoju požrtvovnost. Kada njezin karakter usporedimo s bratovim, princa Charlesa, tada možemo zaključiti da su nekako “zamijenili” uloge i da je ona ocu princu Philipu ispunila očekivanja. Zato je s mamom ostala uvijek na jednoj emocionalnoj distanci. Ove godine izgubila je oca koji joj je bio podrška i s kojim se razumjela. Prirodno je da je tužna, ali ono što u sebi osjeća nije samo tuga zbog gubitka oca – to je osjećaj nepravde i nedostatka ljubavi, topline i pravednosti od majke.

Sasvim sigurno će to pokušati nekako ispraviti, ali neće baš dobiti ono što traži i očekuje. Odnos s majkom se neće popraviti, nego će to narušiti odnos Anne i drugih članova obitelji. Čini se da je u pitanju nasljedstvo po ocu zbog kojeg će biti dodatno razočarana, ali će se boriti, pa makar to bio veliki skandal. Uznemirit će se i zbog mame, a događaji u lipnju i srpnju ove godine ponovno će nenadano i šokantno promijeniti njezin život.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije