Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz bolnice

Operiran Ivan Šarić: Djevojka je uz njega, ovo su prve fotke nakon operacije

Foto: Instagram
1/7
15.01.2020.
u 07:00

Prije nekoliko dana zabrinuo fanove na Instagramu objavom iz bolnice. Na fotografiji leži na nosilima.

Komičar Ivan Šarić danas je operiran, a zahvat je prošao uspješno. U bolnici ga je posjetila i djevojka Korana Gvozdić koja mu je bila velika podrška. 

Operirali su ga prof. Krešimir Rotim i doc. Tomislav Sajko iz specijalne bolnice Neurospine.

Foto: Facebook/RTL

Prije nekoliko dana zabrinuo je fanove na Instagramu objavom iz bolnice. Na fotografiji leži na nosilima, a pokraj slike je napisao: 

"Slika bez malo lijekova 2. Malo više 3. XXXL PAINKILLERI Sutra ću znati više, ali izgleda da mi ne gine operacija kralježnice. Stand up komičar koji ne može stati na noge. Svemir ima najbolji smisao za humor."

Ivan se oporavlja kod kuće, a više će se znati danas nakon odlaska neurologu. 

"Radi se o discus herniji koju vučem već dvije godine, no čini se kako je sad sve otišlo 'u bananu'. Da nema Korane, ne znam što bih. Ja ležim, a ona mi pomaže. Korana je sunce, ruke i noge mojeg života. Moram je slušati", pohvalio nam je Šarić svoju djevojku Koranu Gvozdić, dodajući kako će o svemu izvijestiti pratitelje na Instagramu. 

"Ako mi opet daju dobrih painkillera, ne sumnjam da će biti smiješnih storyja", dodao je Šarić. 

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar TamiFlu
TamiFlu
07:35 15.01.2020.

Tip ne da nije komicar, neg je komedija...crna. nevjerojatno iritantan i sforsiran...ne znam ko ga je pogural

AL
AlienattacK
07:19 15.01.2020.

Kome je ovaj smiješan i zabavan bože blagi....

PP
Poznavatelj Prilika
08:58 15.01.2020.

Šarić je otišao na operaciju u specijalnu kliniku (privatnu) gdje svaka operacija košta od 10 tiuća naviše, ovo je plaćeni oglas samo što se unatoč zakonu nije napisalo da je plaćeni oglas? kakva dobra fora! Šariću odakle ti lova? Ti nemaš osiguranje pa privatno plaćaš skupe operacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije