Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESENI VIDEO

Ivan Šarić slučajno snimio šaljivu poruku na kamionu kod Rijeke: 'Nemaju oni pojma'

Ivan Šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
24.11.2019.
u 11:19

- Netko im je napisao nešto savršeno. Dame i gospodo - kazao je Šarić smijući se. Očigledno se radilo o spački među kolegama, no zahvaljujući Šariću, za to je doznala i hrvatska javnost.

Komičar Ivan Šarić jučer je na ulazu u Rijeku snimio poruku na kamionu koja je nasmijala njegove pratitelje na društvenim mrežama. Šarić je ozlijedio leđa pa hoda uz pomoć štake, a zaručnica Korana Gvozdić vozila ga je prema Rijeci, kad su na na kamionu Hrvatskih cesta ispred njih ugledali svijetleći natpis "Gey Is OK". 

- Netko im je napisao nešto savršeno. Dame i gospodo - kazao je Šarić smijući se. Očigledno se radilo o spački među kolegama, no zahvaljujući Šariću, za to je doznala i hrvatska javnost. 

- Nemaju oni pojma, napisao je Šarić pokraj videa. 

Podsjetimo, komičar je nedavno svojim stand-up showom napunio Dom sportova, a slično je i u drugim dvoranama u kojima je nastupao. 

- U svojoj karijeri mislim da sam doživio sve situacije koje možete zamisliti da se događaju na sceni. Da bi se razvio kao komičar, mislim da ih trebaš doživjeti. Nikad ništa nećeš naučiti iz dobrog nastupa, uvijek učim iz nastupa koji nije baš dobro prošao. Nakon takvih nastupa vratiš se doma i razmišljaš što nije bilo dobro, kako nije dobro reagirati ili kako si zapravo trebao reagirati. Stand-up te uvijek drži poniznim kad malo poletiš - kazao je Šarić. 

Ključne riječi

Komentara 3

Matan Špalatrin
12:14 24.11.2019.

lik je antipatičan i humor mu je užas

Avatar KALIMERO
KALIMERO
14:01 24.11.2019.

Opet placeni clanak.Tip je na bratskom portalu 24 h na svakoj prednjici skoro svakog clanka. Ne znam kome je i zasto cilj financirati tipa koji nije ni k od komedijasa.

MA
MAX127
12:24 24.11.2019.

Ja mislim da ju je ipak namjerno snimio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije