Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi

Onuru prijetili smrću jer je utjelovio razuzdanog Sulejmana?

onur
promo
12.01.2011.
u 20:16

Scene golih žena te Sulejman koji pije toliko su iživcirali tursku publiku da su neki ekstremisti čak izašli na ulice

Čak 74 tisuće žalbi dobila je produkcijska kuća koja je snimila novu tursku sapunicu "Sulejman Veličanstveni", u kojoj Halit Ergenç, kod nas poznatiji kao Onur iz "1001 noći" igra glavnu ulogu. Scene golih žena te Sulejman koji pije toliko su iživcirali tursku publiku da su neki ekstremisti čak izašli na ulice. Svi nezadovoljnici traže da se prekine emitiranje serije te tvrde da radnja nema veze s poviješću. Halit je navodno čak dobio i nekoliko prijetnji smrću jer je pristao glumiti tako razuzdanog vladara.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Časna seka
Časna seka
20:54 12.01.2011.

Dobro da nije utjelovio Josipa Katalenića.

SA
sabo
21:03 12.01.2011.

Povjest uvijek pišu pobjednici tako da često nije istinita. Turci su počeli propadati dolaskom na vlast Sulejmana Veličanstvenoga u čije vrijeme je i carstvo bilo najjače, ali i u čije vrijeme se vlast počela odvajati od vjere i običaja. Nakon njega carstvo je krenulo prema dolje. Ja vjerujem da je to sa alkoholom i golotinjom istinito jer se vladar osilio, međutim narod treba vjerovati u svoje heroje i često ne želi prihvatiti da nisu baš bili onakvi kakvim ih povjesničari prikazuju. A za Turke je Sulejman Veličanstveni najbolji poslije Ataturka.

IV
ivaan
22:26 12.01.2011.

Ma tko ce to znat kakav je bio, ne znam ni kakav mi je susjed još ga znam čitav život.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije