Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Oni su domaćini Eurovizije: Voditeljica koju su mnogi zapazili bila je u središtu skandala prošle godine

Foto: HRT/Screenshot
1/5
18.05.2021.
u 21:57

Naime, Nikkie Tutorials ima preko 13 milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži, a poznata je po svojim šaljivim i informativnim videima o šminkanju koje objavljuje.

Ovogodišnje izdanje izbora za pjesmu Eurovizije počelo je zanimljivo. Kako je najvaljeno, prvi su se na pozornici našli voditeljca Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelj i nizozemski komentator Eurosonga Jan Smit te beauty blogerica i YouTube zvijezda Nikkie de Jager. Mnogi su možda prvo zapazili Nikie poznatu Youtubericu koja je nedavno bila u središtu skandala, jer je visoka čak 190 centimetara.

Naime, Nikkie Tutorials ima preko 13 milijuna pratitelja na toj društvenoj mreži, a poznata je po svojim šaljivim i informativnim videima o šminkanju koje objavljuje. De Jager je prošle godine morala priznati da se rodila kao muško, te da je transrodna osoba, zbog toga što ju je netko ucjenjivao. 

- Kad sam bila mala, rodila sam se u pogrešnom tijelu, što znači da sam transrodna osoba - kazala je Nikkie. Dodala je i da se rodila kao muško no uvijek se identificirala kao žena, pa čak i na svojim početcima na Youtubeu kada je imala samo 14 godina. Tada je već počela piti supresore hormona i do 19. godine je završila svoj put.

Osim nje Euroviziju vodi i glumica, te voditeljica Chantal Janzen, koja je između ostalog glumila i u komediji Deuce Bigalow: Europski žigolo. Voditeljica Edsilia Rombley karijeru je započela još u 90-ima u ženskoj grupi Dignity, a nakon toga je krenula u solo vode. I sama se natjecala na Euroviziji čak dva puta, pa točno zna pod kakvim su pritiskom izvođači tijekom večeri. 

Jedini muškarac koji je večeras u ulozi voditelja je Jan Smit, koji je zaista svestran jer osim što je pjevač, bavi se i glumom, a i u odboru je nogometnog kluba FC Volendam
Karijeru je započeo u boj bandu, a kada je krenuo u solo karijeru postigao je uspjeh i izvan Nizozemske, u belgiji, Njemačkoj, Austriji i Italiji. U braku je, te ima dvoje djece, sina i kćer. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Albine Grčić

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
22:33 18.05.2021.

ona se rodila kao muško i onda je krenula rokati po kemiji da bi bila što manje muško...jer misli da je zensko iako ima čunu i jaja.. To ne može biti ništa drugo nego disocijativni poremecaj prouzročen vjerojatno nekom traumom. Nek mi netko dokaze suprotno.

MM
Mirko_Motika
22:55 18.05.2021.

voditelj*

PE
PetiElement
22:14 18.05.2021.

Ova skroz desno k'o Godzila.. 😂🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije