Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godine su samo broj

One im daju mladenačku energiju, a oni njima sigurnost

Foto: PictureLux/PIXSELL
1/6
29.10.2016.
u 15:29

Domaći je rekorder glazbenik Miro Ungar koji je u braku s 42 godine mlađom Sarom i, bez obzira na veliku razliku u godinama, žive u harmoniji

Glumac Sean Penn (56) trenutačno je u vezi s glumicom Leilom George koja je mlađa od njega čak 32 godine. Mediji bruje kako je on vršnjak njezine majke, a ona je pak godinu dana mlađa od njegove kćeri Dylan Frances Penn. Penn i Leila prvi su se put pojavili zajedno na crvenom tepihu početkom listopada i time potvrdili vezu. On nije jedini glumac u vezi sa znatno mlađom djevojkom. I njegov kolega Dennis Quaid (62) ima novu curu, tridesetogodišnju manekenku Santu Auzinu. Da je njihov odnos brzo postao ozbiljan, pokazala je Santa na društvenim mrežama objavljujući fotografije sa zajedničkog putovanja. Naime, Quaid je tek prije dva mjeseca podnio zahtjev za razvod braka od treće supruge Kimberly Buffington s kojom je bio u braku 12 godina.

I Mel Gibson (60) voli mlađe. Njegova nova odabranica Rosalind Ross, koja je od njega mlađa 34 godine, teško podnosi pozornost koju izaziva njihova veza, pogotovo sada kada je trudna, sa svojim prvim i njegovim devetim djetetom. Posljednja Gibsonova veza s mlađom djevojkom rezultirala je razvodom braka koji ga je stajao 425 milijuna dolara.

Glumac Harrison Ford počeo je izlaziti s Calistom Flockhart 2002., kada je on imao 60, a ona 38 godina. Vjenčali su se 2010. i posvojili sina Liama, a mnogi njihov brak smatraju jednim od najstabilnijih u Hollywoodu unatoč velikoj razlici u godinama.

Veze između starijih muškaraca i mlađih žena nisu rijetke ni na našoj sceni i odlično funkcioniraju. One njima daju mladenačku energiju, a oni njima pružaju sigurnost. Tako je Željko Bebek (70) proslavio lani 13. godišnjicu braka s 34 godine mlađom suprugom Ružicom.

– Kad sam je sreo, shvatio sam da je ona ljubav mojeg života. Imam sve, nju, djecu, unuke... Zdrav sam i ne znam što bi čovjek mogao više poželjeti – rekao je Željko. Kako je Ružica jednom rekla, sa Željkom ne živi u braku, nego u bajci jer joj neprestano pokazuje osjećaje. U braku su dobili sina Zvonimira i kćer Katarinu.

Pjevač Miro Ungar (79) u četvrtom je braku s 42 godine mlađom suprugom Sarom. – Ona me pomlađuje svojom energijom, kulturom i mentalitetom, ali i ja sam aktivniji pa smo na istoj valnoj duljini – izjavio je. Vjenčali su se na Havajima kako bi izbjegli medije. Između legendarnog Miše Kovača (75) i njegove Lidije 32 su godine razlike, vjenčali su se 2002., a Mišo često ističe kako nikamo ne putuje bez nje te da je ona promijenila njegov život nabolje.

I Željko Kerum i Fani vjenčali su se prije tri godine u Rimu, a prije dvije godine dobili su treće dijete. Fani je od Željka mlađa 25 godina, ali to im očito nije problem.

Komentara 3

RI
rikavac
23:49 29.10.2016.

Problem u godinama nije ave dok ima novaca na bankovnom racunu a problemi nastaju kad nestane novaca. Jer sve su one sa muskarcima koji su stariji 30 i vise godina zbog ljubavi vjerovatno.

ER
Erick
00:15 30.10.2016.

Problem je u "ogromnoj" ljubavi koja traje dok te mlade dame imaju novac na raspolaganju. Kada prodje malo vremena I ukaze im se prilika da mogu traziti dobar novac za lezanje na ledjima "ogromna" ljubav se ispari I odmah idu kod odvjetnika traziti ostetu zato sto su lezale na ledjima sa starcem.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:48 30.10.2016.

Misina zena je strasna s tim gubicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije