Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor s FTV-om

Omogućena nova sezona emitiranja 'Lud, zbunjen, normalan'

'mtel_4'
'Photoshop'
29.09.2009.
u 18:40

Epizode će se snimati po scenariju Feđe Isovića i u režiji Elmira Jukića, uz sjajnu glumačku ekipu - Nadarevića, Bašića, Kasumovića, Kurića...

U prostorijama Doma kulture u Hrasnici - na novoj lokaciji snimanja serije "Lud, zbunjen, normalan", potpisan je ugovor o partnerstvu između kompanije m:tel i FTV-a za produkciju nove sezone igrane serije "Lud, zbunjen, normalan".

Treća sezona ovog sve popularnijeg sitcoma će tako stići na male ekrane u domove diljem BiH, Hrvatske i Srbije uz novog ekskluzivnog partnera - m:tel. Iako je nastavak serije bio neizvjesan, zahvaljujući kompaniji m:tel, koja je prepoznala značaj ovog projekta na regionalnoj razini, omogućeno je produciranje i emitiranje nove sezone popularne serije.

U m:telu očekuju da će i nove epizode imati zavidan rejting. Ističući zadovoljstvo zbog širenja kruga prijatelja, u m:telu su podsjetili kako značajno ulažu u razvoj usluga, ali i kvalitetne projekte iz oblasti kulture, glazbe i sporta.

Nova sezona se sastoji od 24 epizode u kojima ćemo uživati od siječnja 2010. godine. Epizode će se snimati po scenariju Feđe Isovića i u režiji Elmira Jukića, uz sjajnu glumačku ekipu koju čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Muamer Kasumović, Tanja Šojić, Mirvad Kurić, Miraj Grbić, Zana Marjanović i dr., a u novim epizodama pojavljuju se Boro Stjepanović, Goran Navojec, Nives Ivanković, Dragan Marinković, Boris Šavija i dr.

U ime kompanije novinarima se obratio Milenko Cvijanović, izvršni direktor za marketing i prodaju, kao i generalni direktor Federalne televizije Džemal Šabić te redatelj popularne serije i glumci Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Muamer Kasumović, koji su iznijeli detalje u vezi s projektom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije