Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lavina optužbi

Glumica Olivia Munn optužuje producenta: Masturbirao je pokraj mene

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.11.2017.
u 12:14

Olivia tvrdi kako je producent i redatelj Brett Ratner ovo napravio prije 13 godina dok su surađivali. Htjela ga je tada prijaviti, ali odvjetnik i sestra su je spriječili.

Lavina optužbi o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju koju su pokrenule glumice s optužbama na račun producenta Harveyja Weinsteina ohrabrio je i  druge glumice i glumce da javno i otvoreno pričaju o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu.

Nakon što su se s optužbama suočili i Kevin Spacey, Dustin Hoffman i James Toback, u istoj situaciji našao se i producent i redatelj Brett Ratner kojeg za seksualno uznemiravanje optužuje pet glumica, a među njima je i Olivia Munn. Ona se prisjetila kako joj je Ratner prišao prije 13 godina, dok je bila suradnica The Daily Showa i glumila je u "The Newsroomu".

Bili su u njegovoj prikolici na setu i on je počeo masturbirati ispred Olivije. Ona je odmah htjela prijaviti Bretta, ali sestra i odvjetnik savjetovali su joj da ne učini to jer će joj više štetiti nego koristiti. 

I glumica Natasha Henstridge kaže da je bila žrtva Ratnerova napada te da ju je prisilio na oralni seks, a glumica Jamie Jay Newman priča kako je prije deset godina dok je bila na izletu s producentom on neprestano ponavljao kakve bi sve seksualne radnje volio napraviti s njom. 

  

Komentara 8

PP
pp
13:54 02.11.2017.

I šta sad?! I šta sad djevojko (ženo) draga? Muškarac je masturbirao na tebe prije 13 godina kad si imala 24. I Šta sad? Jesi silovana? Jel te napastovao? Jesi mu rekla uopće da ti se ne sviđa? O čemu mi pričamo? Postoje silovanja i napastovanja žena, muškaraca i djece u Hollywoodu. To je prava tema. A ne odrasle žene koje su same došle usred noći u privatni stan producenta i on im je otvorio u kućnom ogrtaču, one su ušle u stan, nisu ničime dale do znanja da im to ne paše i sad je recimo taj producent masturbirao na nju, a onda se 13 godina poslije sjetila da joj se to ne sviđa. to nije ista stvar. Niti blizu. Prisiljavanje na seks nije isto kao i svojevoljno dolaženje u stan osobi, sa pretpostavkom da ti ne smeta seksualno ponašanje ili se očekuje da će tako nečega biti. Ove posvoduše i sponzoruše koje se sad javljaju koje su koristile svoj izgled i seks da bi napredovale u karijeri MI SE GADE. Jer gle čuda žene koriste seks da bi se domogle moći, muškarci koriste moć da bi se seksali. Neš ti. Tu nema ničeg spornog. U silovanju i napastovanju ima. Ti dušo draga nisi bila ni jedno ni drugo.

MU
mulag
12:35 02.11.2017.

je da ,, a ti gledala

DI
Diesel
13:03 02.11.2017.

A da je bilo u scenariju, moglo bi proci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije