Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća se bolje

Oliver se oporavlja: Pokušao sam i sa sinom zaigrati tenis

Oliver Dragojević
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
01.03.2018.
u 07:00

Oporavak od ove bolesti zahtijeva mir i strpljenje. Zato izbjegavam hladnoću jer si ne mogu priuštiti da navučem prehladu ili virozu na sebe - kaže Oliver.

Naravno da bih volio doći na Porin, no to ovisi o tijeku liječenja. Nisam loše, samo treba čekati. U pitanju je bolest koja zahtijeva vrijeme i strpljenje, kaže Oliver Dragojević (70) za 24sata.

Pjevač je u Veloj Luci gdje se “rekuperava”. Oliver u Veloj Luci ima kuću, a pazi ga supruga Vesna. Šeta, jede, druži se s prijateljima, a nedavno je igrao tenis.

- Probao sam zaigrati sa sinom, ali nije to sličilo ni na što. Bio je to samo pokušaj - rekao je Oliver.

Glazbenik je prije nekoliko mjeseci otkrio kako ima rak te da je bio na kemoterapiji, a sada se oporavlja na svom otoku. 

Oliver Dragojević
1/25

Komentara 10

SJ
Sve je uzalud
07:52 01.03.2018.

......vrati se....

MG
mato.greganic
07:57 01.03.2018.

Brz i sretan oporavak.

Avatar Uglješa
Uglješa
09:18 01.03.2018.

Oliver drži se!!! Sretno!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije