Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Oglasio se i kandidat Supertalenta nakon brutalnih kritika žirija

Foto: Youtube Screenshot
1/5
23.10.2018.
u 20:26

Dino je prije nastupa priznao da nikada u životu nije imao takvu tremu, a skoro je odustao od pjevanja tijekom pjesme.

Mladić koji nije uspio očarati žiri Supertalenta izvedbom pjesme Toše Proeskog, Dino Radosavac ima iza sebe iskustva na pozornici.

Svakog vikenda pjeva u kafićima i na svadbama no na pozornici ovog ultrapopularnog showa nije briljirao.Dino je prije nastupa priznao da nikada u životu nije imao takvu tremu, a skoro je odustao od pjevanja tijekom pjesme.

Dobio je četiri "X-a" od žirija, čak se posvađao i s nekim članovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako dojmovi su se slegli pa da napišem par stvari u vezi #SUPERTALENTA !! Prva stvar...morao sam pjevat pjesmu koju nisam htio..vjezbao sam pjesmu Kao moja mati koju su rekli da mogu pjevat...a onda boooom ...zadnji dan mi javljaju da nisu dobili autorska prava za tu stvar...te mi nameću pjesmu Igra bez granica koju ni Toše pokoj mu duši nije mogao odpjevat bez falša u živo!! Uz to sve trema me pojela i nikad se nisam toliko bojao jer sam bio svjestan da to nemogu izvest kako zelim jer mi je pjesma pre teska! Hvala svima za ljepe poruke u inbox ..za ljepe rjeci i podrsku ..ovo mi je skola da nije sve tako bajno i sjajno u zvjezdanom nebu!! Pozdrav dogodine !! Pusa vas Dino ❤❤

A post shared by dinoradosavac (@dino_r_official) on

 

- Ovako dojmovi su se slegli pa da napišem par stvari u vezi Supertalenta. Prva stvar...morao sam pjevat pjesmu koju nisam htio..vježbao sam pjesmu 'Kao moja mati' koju su rekli da mogu pjevat...a onda boooom ...zadnji dan mi javljaju da nisu dobili autorska prava za tu stvar...te mi nameću pjesmu 'Igra bez granica' koju ni Toše pokoj mu duši nije mogao otpjevati bez falša u živo!!-, napisao je na Instagramu.

- Uz to sve trema me pojela i nikad se nisam toliko bojao jer sam bio svjestan da to ne mogu izvest kako želim jer mi je pjesma pre teška! Hvala svima za lijepe poruke u inbox ..za lijepe riječi i podršku ..ovo mi je škola da nije sve tako bajno i sjajno u zvjezdanom nebu!!-, dodao je Dino.

Ipak, najavio je da će se prijaviti i sljedeće godine.

Janko mu je zamjerio što je sam pokazivao da je nastup grozan, a Maji je zasmetalo njegovo držanje.

Pogledajte što Maja Šuput kaže o Supertalentu i svom novom brendu:

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Stručnjak
13:07 24.10.2018.

Au što je gadna ova Maja Šuput.

AN
AnteKino
09:18 24.10.2018.

Decko poslovan dašao se na ukakanu tv proslavit pa mu se sad svi smiju .... pevač peva kaze cajkuše po kafićima ,

DU
Duslikr
21:52 23.10.2018.

Kao da je Plenkija briga za supertalenat ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije