Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Djevojka koja je oduševila nastupom otkrila za koga je tražila autogram Maje Šuput

Supertalent
Foto: Nova TV
1/3
22.10.2018.
u 22:08

Mislim da je Janka dirnula ta autentičnost i moja prirodnost, smatra Adna

Mlada Adna Šestić (19) iz Zenice oduševila je žiri i cijelu publiku nastupom u Supertalentu, gdje je otpjevala „O jednoj mladosti“ Josipe Lisac u pratnji frenda Juraja na gitari.

Adna je za Dnevnik.hr ispričala da se nije nadala takvim reakcijama, a nije ni sanjala da će član žirija Janko Popović Volarić pritisnuti zlatni gumb, čime ju je poslao izravno u polufinale.

- Očekivala sam pozitivne komentare, no zlatni gumb je bio kategorija za sebe. Pogotovo jer sam došla bez ikakvih velikih očekivanja, došla sam otpjevati pjesmu i to je bilo to. Bila sam jako iznenađena i sretna - rekla je simpatična Adna.

- Mislim da je Janka dirnula ta autentičnost i moja prirodnost. Stvarno sam to prirodno odradila i pretpostavljam da je to najviše utjecalo na njegovu odluku. Pogodila sam nekako tu njegovu "emotivnu žicu" - smatra.

Adna je nakon nastupa tražila članicu žirija Maju Šuput za autogram, a otkrila je kome je bio namijenjen: "Autogram je bio za dragu prijateljicu iz srednje škole, koja me zamolila da joj ga svakako donesem". 

Pogledajte video o poznatim Hrvatima koji javno svjedoče vjeru:

Ključne riječi

Komentara 5

CI
cigo1983
07:07 23.10.2018.

Zato valjda i kazu da se o ukusima ne raspravlja jer je to mozda i najindividualnije sto ljudi imaju!Meni je recimo bas bila super i nekako me "takla",pa se ne slazem niti sa jednim od ova tri komentara gore,a recimo ovaj cetvrti komentar Sexydrom.com mi je mozda za razliku od njih trojice bas nepotreban i dosadan!

AN
ante555
23:03 22.10.2018.

Osim pustog cerekanja nista posebno u izvedbi a za dva minuta nastupa ziri je proglasio superstarom. Bezveze.

GV
golub Vaso
11:29 23.10.2018.

autograph maje š.može tražiti samo osoba s IQ sobne temperature

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije