Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvani Akijevim odlaskom

Oglasili se iz Parnog valjka: 'Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac Aki, ovo je preveliki gubitak'

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
23.01.2022.
u 14:05

- Kao glazbenik Aki Rahimovski, iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti - poručili su članovi Parnog valjka.

Još se uvijek nisu slegle emocije od iznenadne smrti frontmena Parnog valjka Akija Rahimovskog (66). Od voljenog kolege oprostili su se i članovi benda službenim priopćenjem. 

- Kako je jučer s velikom tugom u srcu potvrđeno, ove subote, 22. siječnja napustio nas je Aki Rahimovski, frontmen Parnog Valjka te jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene. Kao glazbenik, iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti - poručili su. 

U ime Parnog valjka svoju izjavu dao je i gitarist Husein Hasanefendić Hus (67). “Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki - čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku, nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije.  Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje. Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. “I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ”, a Aki je davao i davao…”", stoji u njegovoj izjavi. Obožavateljima je poručio i da će o svim daljnjim informacijama biti na vrijeme obaviješteni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parni Valjak (@parnivaljak)

VIDEO Noć prije nego je umro Aki je sinu Kristijanu rekao: Pazi na sebe i svoje, vidiš kako korona luduje

Komentara 1

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
14:29 23.01.2022.

Ogroman gubitak za rock scenu cijele Jugoslavije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije