Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNI HIT

Održana ekskluzivna VIP projekcija filma “Blade Runner 2049.”!

Blade Runner 2049.
Foto: Promo
1/21
06.10.2017.
u 14:39

Nastavak koji su svi čekali napokon stigao na velika platna!

Posebna ekskluzivna premijera kultnog hita i najmisterioznijeg filma godine “Blade Runner 2049.” održala se jučer 5. listopada, u kinu Cineplexx City Center one East.

Sve tajne ovog futurističkog SF filma, čija je radnja od samog početka bila obavijena velom misterije, jučer su među prvima otkrili posjetitelji posebne VIP projekcije.

Kako bi im doživljaj bio što intenzivniji i realniji prije same projekcije posjetitelji su uživali u specijalnoj Blade Runner izložbi koja se sastojala od fanovskog kostima policajca, replike originalnog blastera i makete automobila iz filma.

Novom Blade Runneru nazdravljalo se uz futurističko piće dobrodošlice koje je omogućio službeni partner filma Johnnie Walker.

Projekciji su prisustvovali brojni poznati iz svijeta medija i showbiza, između ostalog i Hrvoje Šalković, Tara Rosandić, Ana Stunić, Morana Zibar, Danijel Despot, Nenad Korkut, Domagoj Jakopović (Ribafish), Željko Vela, Robert Sever, Dean Sinovčić, Jasna Nanut, Ivica Palinić, Dino Julius, Andrej Dojkić i mnogi drugi.

 

Dvije ispunjene dvorane svjedoče činjenici da su se odgovori na pitanja iz prvog Blade Runnera nestrpljivo čekali te da su fanovi, ali i šira publika, ovaj akcijski SF spektakl jedva dočekali.

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Puno toga se promijenilo od 2019. kada se Rick Deckard (Harrison Ford) sukobljava s četiri odbjegla replikanta. U nastavku Ford dobiva pojačanje, na opće veselje ženske publike. Riječ je o Ryanu Goslingu s kojim Ford kreće u otkrivanje tajni zakopanih 30 godina te se na tom putu susreće s mnogim izazovima.

Prisjetimo se, u Blade Runneru iz 1982. Deckard (Harrison Ford) prisiljen je nastaviti svoj stari posao kao istrebljivač te ukloniti četiri odbjegla replikanta koji su se vratili na Zemlju. Dakako da je u cijelu priču upletena i jedna ljubavna priča a sam završetak filma ostao je dosta misteriozan. Fanovi će upravo zato biti sretni jer nastavak daje odgovore na pitanja gdje je Deckard bio proteklih 30 godina i što mu se doista dogodilo. Odlična glumačka postava, specijalni efekti i napeta priča su samo neki od razloga da ove jeseni rezervirate svoj kino dan za novog Blade Runnera.

Akcijski SF spektakl „Blade Runner 2049.“ možete od sada pogledati u  svim hrvatskim kinima u 2D, 3D, IMAX-u i 4DX formatima!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije