Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez komentara

Ella Dvornik na meti pratiteljice: 'Čemu tolika kosa, vidi se da nije tvoja', a ona joj spustila

Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/3
20.01.2020.
u 15:06

Ella Dvornik nedavno je bila na frizuri, a čini se kako se to pojedinim pratiteljicama ne sviđa.

S trbuhom do zuba blogerica i najuspješnija hrvatska influencerica Ella Dvornik jedna je od najljepših trudnica na Instagramu, a tome u prilog idu komentari ispod posljednjih nekoliko fotografija. "Prelijepa si", "Sjajiš", "Najljepša trudnica" samo su neki od komentara na blogeričinim objavama.

Međutim, našao se i jedan s oštrom kritikom na njezinu novu frizuru.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Čemu tolika kosa? Vidi se da nije tvoja. Tak' možeš  i do  poda ekstenzije stavit - napisala je pratiteljica, a uskoro je nastala rasprava od više desetaka komentara u kojima se oglasila i sama Ella i poručila joj:

"Pa mogu, da. Ne kužim komentar" - kazala je Ella uz emojije koji plaču od smijeha.

Pratiteljica joj je objasnila kako joj kosa izgleda bezveze, a Ella joj je rekla da ne razumije komentar niti što želi njime postići. Za te odgovore, Dvornikova je dobila više stotina lajkova. Na Instagram pričama od ovog jutra možemo vidjeti da je Ella posjetila bolnicu Sestara Milosrdnica kako bi što prije došla na red za pretrage.

Za mjesec dana u obitelj Dvornik-Pearce stiže drugo dijete, a Ella je otkrila kako je nedavno saznala spol te je odlučila to sačuvati za sebe. Suprug Charles Pearce i ona vjenčali su se prošle godine u veljači na putovanju u Las Vegasu. Kćerkicu Balie Dee dobili su u studenom 2017. godine.

 

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Mary5
16:37 20.01.2020.

Opet ova , hahaha 😂

Avatar Kaladin
Kaladin
17:11 20.01.2020.

Uvik je poučno (i tužno) vidjeti kad se netko u mladosti protivi sistemu, zahtijeva slobodu i prezire "kalupe", kao što je to činila Ela u Dvornikovima. A onda dođe dan kad nosiš ekstenzije, operiraš "greške", reklamiraš proizvode i prodaš slobodu.. A najsmješnije je što takve sebe još uvijek doživljavaju slobodnima pa još i feministicama 😁 Ajd nazdravlje!

BR
bree77
18:29 20.01.2020.

Netko bi rekao po slikama koja ljepotica.... A nema veze s tim baš nikakve.... Lijepa nije nikad bila pa ni sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije