Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživala i rozga

Odlična druga večer Ultra Europe festivala

Ultra
Foto: PR
1/4
16.07.2014.
u 09:14

Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, i ove je godine službeno pivo Ultra Europe festivala

Nekoliko desetaka tisuća ljubitelja elektronske glazbe uživalo je na spektakularnoj drugoj večeri Ultra Europe festivala koji se ovog vikenda održao na splitskom Poljudu. Za odličnu atmosferu pobrinulo se čak 30-ak odličnih DJ-a među kojima Armin Van Buuren, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Carl Cox, Eric Morillo.

Kao službeno pivo festivala elektronske glazbe Ultra Europe, Heineken svojom globalnom kampanjom „Dance More, Drink Slow“ podsjeća mlade odrasle osobe na važnost umjerene i odgovorne konzumacije alkohola. Glavnu ulogu u kampanji ima upravo svjetski poznati DJ Armin Van Buuren, koji je nastupio sinoć na Ultra Europe.

Kampanja „Dance More, Drink Slow“ oživljena je u video spotu „The Experiment“, a prikazuje pozitivan utjecaj koji DJ, odnosno njegova dobra glazba, može imati na promjenu u ponašanju mladih te ih potaknuti da plešu više i time piju sporije.

Foto: PR

Video spot kampanje „Dance More, Drink Slow“ dostupan je na poveznici ovdje

Ova kampanja nastavak je promicanja poruke o odgovornoj konzumaciji alkohola „Enjoy Heineken Responsibly“ koju Heineken od 2004. godine ističe kod svih svojih sponzorstava, a svake se godine nalazi i na milijunima boca i limenki. Heineken u Hrvatskoj tradicionalno podržava vrhunske festivale elektronske glazbe, a već je drugu godinu zaredom sponzor i službeno pivo festivala Ultra Europe. Osim što time svojim potrošačima omogućava zabavu i uživanje u glazbi, kampanjom „Dance More, Drink Slow“ ujedno ih poziva da u pivu uživaju odgovorno.

Sve informacije i obavijesti o Ultra Europe mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/ te na službenom Facebook i Twitter profilu.

>>Maja Šuput i Kim Kosanović jednostavne i seksi na Ultri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije