Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušta Hrvatsku

Odlazak se nastavlja: Nakon Karmele zbogom HRT-u poručila još jedna voditeljica

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
02.12.2018.
u 15:37

Nakon 18 godina s novinarstvom se pozdravila i Marina Medved Pulić.

Čini se da se odlascima s HRT-a ne nazire kraj. Nakon što su javnu televiziju napustile Karmela Vukov-Colić i Kornelija Benyovsky Šoštarić zbogom HRT-u poručila je i voditeljica Marina Medved Pulić. Voditeljica emisija "Imam problem" i "Dobar dan, Hrvatska" novinarstvo je napustila nakon 18 godina, piše Slobodna Dalmacija. 

A osim novinarstva odlučila je napustiti i Hrvatsku te novi život započeti u Berlinu. Što ju je nagnalo na tu odluku za sada nije javno poznato, no mnogi nagađaju da razlog njezina odlaska ima veze s gostovanjem novinara Igor Vukić u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' koji je u svibnju izazvao zgražanje javnosti izjavom da je Jasenovac bio radni logor u kojem nije bilo masovnih ubojstava. Iako taj dan urednica bila Karolina Vidović Krišto, voditeljica je osjetila potrebu i uputila javnosti emotivno pismo isprike. 

- S obzirom na to što ste sve objavili o meni ovih dana, molim vas da objavite i ovo pismo, da mi sin, jednom kad odraste, ne čita samo kako sam 'podržavala zločine', nego bude ponosan na svoju mamu jer je godinama činila ono što je mogla, barem pokušala, da on odrasta slobodno i bez straha. Svi koji su pogledali televizijsku seriju 'Sluškinjina priča', razumjet će kad kažem da ne želim da moja zemlja postane Gilead. Ovo je moja priča, a ja nisam ničija sluškinja - napisala je tada Medved Pulić. Od početka prosinca donedavna HRT-ova uzdanica radi kao PR menadžer za jednu njemačku tvrtku koja jedina u svijetu proizvodi hrskavice za koljena. 

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar southman
southman
16:19 02.12.2018.

Aca S. sigurno neće sa HRT-a. Njemu nigdje neće biti bolje !

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
17:40 02.12.2018.

Taman sam se poradovao da konačno odlazi Danijela kad....

Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:47 02.12.2018.

cekamo odlazak ace, severice i ostalih perjanica jugo novinarstva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije