Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samantha markle

Odkad je saznala da je Meghan trudna, polusestra "okrenula ploču"

Foto: screenshot
1/3
16.10.2018.
u 21:29

Nakon objave Meghanine trudnoće, kontroverzna vojvotkinjina polusestra pokušava se povezati s obitelji

Na vijest o trudnoći Meghan Markle reagirala je i njezina polusestra.

Samantha je povukla novi očajnički potez te je navodno kupila i poslala čestitku sestri i šogoru. Navodno se nada da će dijete zasigurno povezati obitelj i da će nakon Meghaninog porođaja svi ponovno biti na okupu.

Samantha je ovog mjeseca bila u Londonu, ali je nitko iz kraljevske obitelji nije primio. Navodno je došla i u Kensingtonsku palaču gdje žive Meghan i Harry, ali ju je osiguranje ispratilo.

Podsjetimo, Meghanina polusestra je nedavno izjavila kako je Meghan „pretvorila obje strane obitelji u duhove te kako treba ponovno zavrijediti povjerenje.

-Ne se*eš na cijelu obitelj i onda trčiš naokolo tvrdeći da ne možeš nikome vjerovati - istaknula je Samantha. Objasnila je pratiteljima na društvenoj mreži da ne znaju što se događa 'iza kulisa'.

- Meghan je ignorirala oca kad je imao srčani udar i nema isprike za to. Moraš biti mentalno bolestan da misliš kako je to u redu. Možda bi ona trebala na neke konzultacije - zaključila je Samantha.

Napala je i Meghaninu majku Doriu Ragland izjavivši kako nije bila posvećena svojoj kćeri.

Nakon osude javnosti zbog takvih izjava, polusestra je okrenula ploču- ispričala se na britanskoj televiziji  i rekla „kako je sve otišlo predaleko“.

Pogledajte video o "Supertalentu"

Komentara 1

DU
Deleted user
21:57 16.10.2018.

vi u vecernjem stvarno vise niste normalni sa ovima. nema dana kada nije bar 3 clanka o njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije